Influencer Marketing | Adverteerder

Influencer marketing gericht op jonge gezinnen? We’re here to help.

 

Let’s meet
Familyblend The Agency is dé mommy influencer agency van Nederland. Met honderden influencer campagnes per jaar en een groot influencer bestand weten wij precies wat werkt.

 

Wat Familyblend uniek maakt, is onze mix van toolings. Wij verzorgen niet ‘alleen maar’ influencer marketing. Wij combineren influencer marketing met branded content op onze platformen Kek Mama & mamaplaats. Zo maken we influencer content duurzaam en bieden wij jou, als adverteerder, altijd een bereikgarantie. Win-win!

Onze exclusieve influencers

Wij garanderen dankzij een enorm bestand van 2.000 kwalitatieve mommy influencers altijd een match. Naast deze onafhankelijke poule, managen wij 6 creators exclusief: @liekedeb.nl, @styleandsugar, @deviervankim, @melissapieters, @onsgezinvanhierendaar en @miniliefde.

Alle influencers waarmee wij werken hebben een hoog mom-next-door-gehalte. Ze staan dichtbij de doelgroep met een groot bereik en hoog engageme
nt rate als resultaat. Onze exclusieve creators zijn bovendien gecertificeerd en terug te vinden in het Certified Influencer register.

“Het team van familyblend schakelt snel en weet de juiste influencers te vinden. Met onze campagnes hebben wij mooie resultaten behaald. Een fijne partij om mee samen te werken!”
– Jorieke Keizer-Heerink, Guts & Gusto

Succes stories