EuroParcs x Mama-event met Mamaplaats

Een weekend vol verrassingen met het hele gezin

Familyblend mocht vijf gezinnen en acht influencers blij maken met een onvergetelijk verblijf in EuroParcs Kaatsheuvel. Daar beleefden zij het ultieme vakantiegevoel zónder gesjouw met koffers, drukte op het vliegveld en incheck-stress. Het bijzondere vakantiepark ligt namelijk gewoon in het mooie Brabant, tussen de bossen, heidevelden én de Efteling. Hoe het was?

Sprookjesachtig: Plezier voor jong en oud!

In EuroParcs Kaatsheuvel worden dromen werkelijkheid. Het vakantiepark ligt in een sprookjesachtige omgeving dat wordt gedomineerd door bossen, heidevelden en de imposante zandverstuivingen van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Bovendien is het park niet zomaar een vakantiepark. Er is een binnen- én buitenzwembad, een kabouterroute, indoor speeltuin, minigolf, fietsverhuur, animatie en een ruime keuze aan eetgelegenheden. En de Efteling is om de hoek! EuroParcs x Mama-event met Mamaplaats

Het perfecte weekend

Op vrijdagmiddag begon het evenement met een warm ontvangst door Nino de Dino, de mascotte van EuroParcs. Alle gezinnen werden verwelkomd met knuffels van de dino en konden na het inchecken hun accommodatie verkennen. ’s Avonds werd er een welkomstwoord uitgesproken door EuroParcs en Mamaplaats, daarna kon het shared dining-diner beginnen! EuroParcs x Mama-event met Mamaplaats

Influencer Kirsten gaf haar waardering: “Nogmaals bedankt voor de uitstekende zorg. We hebben er enorm van genoten!”

Zaterdag stond in het teken van dieren, want na het ontbijt werden alle deelnemers per huifkar naar de Smulhoeve gebracht. Hier konden de kinderen genieten van interactie met de dieren, zoals knuffelen, voeden en verzorgen, met als hoogtepunt het ponyrijden! De middag was vrij te besteden en varieerde per persoon. Sommigen kozen voor minigolf en zwemmen, terwijl anderen een middagdutje deden. De dag werd afgesloten met een Halloween-show en een smakelijk Italiaans diner. 

Na het ontbijt op zondagochtend hadden gasten de gelegenheid om rustig hun spullen in te pakken en uit te checken. Ze keerden huiswaarts na een zeer geslaagd en plezierig weekend in Kaatsheuvel!

Campagne op Mamaplaats, Kek Mama & Mama Magazine 

De content die dit weekend is geschoten door alle influencers, familyblend en EuroParcs worden verder in bredere campagnes gebruikt op Mamaplaats, Kek Mama en Mama magazine. Deze content wordt voornamelijk gebruikt voor artikelen en advertenties.

Influencer Sanne: “We zijn allemaal helemaal gesloopt, maar dat was het helemaal waard!”

 

Wil jij ook 5 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk