Nieuws

Gezocht: Stagiair(e) Online campagnes

Gezocht: Stagiair(e) Online campagnes

Ben jij een echte planner en regel jij graag alles tot in de puntjes perfect en ben je óók nog eens creatief? Wil je alles leren op het gebied van content marketing, influencer marketing en branding? Dan is dit de stageplek die jij zoekt! Het projectmanagement team van Familyblend is namelijk op zoek naar een stagiair(e).

Lees meer
Dit is hoe jouw stage eruit ziet bij Familyblend!

Dit is hoe jouw stage eruit ziet bij Familyblend!

Een van de leukste momenten tijdens je studie is stagelopen. Je leert het bedrijfsleven kennen, je ontmoet nieuwe mensen en je ontdekt wat je leuk vindt om te doen. Toch is het soms lastig om het juiste stagebedrijf te vinden. Daarom helpen wij jou door je te vertellen hoe je stage zal verlopen bij Familyblend. En wie kunnen dat nu beter vertellen dan onze stagiaires Bo en Yentl!

Lees meer
Kek Mama geeft moeders de waardering die zij verdienen

Kek Mama geeft moeders de waardering die zij verdienen

Afgelopen maand stond volledig in het teken van Mombracing, hét belangrijke initiatief van Kek Mama om het fenomeen momshaming tegen te gaan. Mombracing wordt al 3 jaar groots onder de aandacht gebracht door Kek Mama, zowel online als offline. Voorafgaand aan de maand mombracing wordt de jaarlijkse Mombracing enquête gehouden, zo ook dit jaar. Dit jaar bleek dat maar liefst 87% van de moeders in Nederland nog te maken heeft met momshaming. Daarom werd ook dit jaar veel aandacht geschonken aan het maatschappelijk thema “mombracing”.

Lees meer
Familyblend x Primark: Oh baby!

Familyblend x Primark: Oh baby!

Een uitdijende buik betekent gelukkig niet meteen dat je hobbezakken aanmoet. Primark weet als geen ander hoe ze mooie, betaalbare kleding moeten maken. Ook wanneer je zwanger bent! Samen met Primark draaiden we een campagne om de prachtige zwangerschapscollectie speciaal voor de zomer onder de aandacht te brengen. Dit werd gedaan onder de zwangere doelgroep van Familyblend en haar titels.

Lees meer
New family member: Sandra Vuik

New family member: Sandra Vuik

Familyblend heeft een nieuwe family member! Sandra Vuik is samen met haar platform Baby op Komst bij de Familyblend family gekomen. Wie is Sandra? We stellen haar even voor!

Lees meer
Dit is hoe jij viraal kunt gaan

Dit is hoe jij viraal kunt gaan

Als marketeer ben je waarschijnlijk bekend met de term ‘viraal gaan’. Dit betekent dat jouw creatieve (online) uiting snel verspreid wordt binnen slechts een paar minuten. Zo is dit onder andere gebeurd bij Tessa Heinhuis, hoofdredacteur van Mama Magazine. We hebben haar gevraagd om haar ervaringen en expertise te delen met jou, zodat ook jij wellicht binnenkort viraal kan gaan.

Lees meer

Al jaren dé marktleider in het bereiken van jonge gezinnen

Wil jij ook 5 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk