Adverteren

Jouw merk x doelgroep jonge gezinnen

Familyblend is specialist in het verbinden van merken met jonge gezinnen. We weten wat hen beweegt en waar en op welke manier we ze duurzaam kunnen raken in het hart.

We zijn een full service agency gericht op awareness, branding en performance. Zorgvuldig selecteren wij de beste mediatools x effectief bereik en creëren we jouw specifieke marketing blend. Met garantie op bereik. Het resultaat? Waardevolle verbinding tussen jouw merk en jonge gezinnen.

Mocht je graag persoonlijk in contact komen met ons sales team. voor de advertentiemogelijkheden, mail ons: sales@familyblend.nl
Zie hier de volledige mediakit.

Jouw merk laten stralen op onze leading platformen?

Mamaplaats

Mamaplaats is hét social media platform voor en door moeders. Hier delen echte moeders echte verhalen; authentiek en eerlijk. Mamaplaats is er voor moeders (to-be) met kinderen tussen de 0-8 jaar. Dankzij herkenning, steun, tips en vermaak, is er een hechte community ontstaan. Alle thema’s rondom het moederschap worden behandeld, zoals: zwanger worden, zwanger zijn, bevalling, baby, schoolkind, moeder zijn en relaties.

Kek Mama

Kek Mama is hét glossy magazine, een ijzersterk multimedia merk voor de mama die zoveel meer is dan alleen moeder. Kek mama richt zich op vrouwen die meerdere rollen hebben en die alles uit het leven willen halen (moederschap, carrière, sociaal leven) en zich naar niet schuldig over voelen. Het biedt drukke moeders een heerlijk moment voor zichzelf, met eerlijke verhalen, persoonlijke interviews, herkenbare columns en fijne lifestyle tips.

Een greep uit de mogelijkheden op Mamaplaats en Kek Mama:

Meer weten over de advertentiemogelijkheden? Neem contact op:

 

Already part of the family