Influencer Marketing | Influencer

Join the family!

 

Let’s meet
Een influencer agency dat zich volledig focust op mommy influencers? Het bestaat. Sterker nog, je hebt het gevonden. Wij zijn Familyblend the Agency. Dé mommy influencer agency van Nederland.

Een influencer bureau dat niet alleen influencer marketing snapt, maar ook moeders én hun doelgroep. Wij geloven in jou, jouw verhaal en jouw groei en helpen je graag om volledig in je kracht te staan.

‘Je weet pas wanneer je op de goede weg bent, met de juiste hulp. En ik had mij geen betere hulp kunnen voorstellen dan Familyblend.’
– Erin, @miniliefde

Ons influencer netwerk

Familyblend bestaat al 18 jaar en heeft in de loop der jaren een groot influencer netwerk opgebouwd. Dit influencer netwerk bestaat uit zo’n 2.000 onafhankelijke momfluencers én uit 6 creators die wij exclusief vertegenwoordigen.

Wat de mommy influencers waarmee wij werken uniek maakt, is ze elk een eigen verhaal en/of niche hebben en een ‘mom-next-door’ zijn. Eerlijk, betrouwbaar en daarom dichtbij hun doelgroep.

Join the family
Wees welkom bij onze family! Je kunt als influencer op twee manieren onderdeel uitmaken van onze ‘family’. Afhankelijk van jouw wensen & follower grootte:

1. Familyblend influencers (5K+ volgers): ben jij een momfluencer met 5K+ volgers, die graag betaalde campagnes draait? Manage je je mailbox en samenwerkingen zelf of doet een ander bureau dit voor je? Wees dan welkom onze influencer poule. Aanmelden kan via influencercampagnes@familyblend.nl.

2. Familyblend the Agency creators (25K+ volgers): ben jij een momfluencer met meer dan 25.000 volgers, die op zoek is naar een betrokken management? Voeg je dan bij onze poule van exclusieve influencers. Voorwaarde is dat je een kwalitatief account hebt met een goed bereik, een engagement rate van minimaal 3% en een gezonde groei-ambitie. Onderdeel worden van een influencer agency die voelt als een familie? Stuur een mail naar agency@familyblend.nl en wij plannen een vrijblijvende kennismakingscall met je in.

Onze succes stories