New familymember: Terence Verhagen

Partnerships Manager 

Welkom!

Familyblend heeft een nieuwe family member! Terence Verhagen is begonnen als Partnerships Manager. Wie is Terence? We stellen deze topper graag even aan je voor!

Terence komt ons team versterken en tilt het mannelijke gehalte weer een beetje omhoog. wink We zijn dolblij met zijn komst en kunnen niet wachten om te genieten van zijn sales skills. Met Terence erbij zijn we ervan overtuigd dat we alleen maar beter kunnen worden. Benieuwd naar Terence’s verborgen talenten? Lees snel verder en ontdek het!

“Tevreden partners komen terug en zo ontstaan relaties die jaren kunnen duren. Voor mij voelen deze partners, ondanks hun werkzaamheden elders, vaak als collega’s en vrienden.

Vertel, wie ben je en waar kom je vandaan?

“Ik ben Terence Verhagen, 30 jaar oud en ik woon samen met mijn prachtige vriendin in het pittoreske Alphen aan den Rijn. Mijn roots liggen in Amsterdam, wat nog steeds doorschemert in mijn accent. Skiën is mijn ultieme manier om volledig tot rust te komen, terwijl ik zomers het liefst naar Italië reis vanwege de verrukkelijke keuken daar. Hoewel mijn sportieve activiteiten momenteel op een laag pitje staan, houd ik nog steeds van een actieve levensstijl. En als je me vraagt naar mijn favoriete gerecht, dan zal ik zonder twijfel truffelrisotto noemen!”

Wat heb je hiervoor gedaan?

“Voordat ik mijn weg vond in de media, heb ik enkele interessante ondernemingsavonturen beleefd waarin ik mijn creativiteit kwijt kon in het opzetten van leuke partnerships. Ik ben inmiddels alweer zes jaar werkzaam in de media, waarbij ik alle facetten van het vak heb doorlopen, van printmedia tot evenementen, van radio tot televisie, en natuurlijk het online domein waar ik al lange tijd actief ben.” New familymember Terence Verhagen

Wat vind jij leuk aan je werk? Waar krijg jij energie van?

“Het meest leuke aan mijn werk is het opbouwen van eerlijke partnerships. Tevreden partners komen terug en zo ontstaan relaties die jaren kunnen duren. Voor mij voelen deze partners, ondanks hun werkzaamheden elders, vaak als collega’s en vrienden. Daarnaast vind ik het altijd een uitdaging om te kijken waar ik kan bijdragen om doelstellingen te bereiken.”

Even wat anders dan werk; wat doe jij in je vrije tijd?

“Voor mij draait vrije tijd vooral om het gezelschap van dierbaren. In de zomer geniet ik van watersport en in de winter trek ik graag naar een mooie omgeving om te genieten van lokale lekkernijen. Thuis heb ik plezier in koken en probeer ik om allerlei lekkernijen op tafel te toveren, met desserts als mijn specialiteit.”

Wat zijn jouw ambities bij familyblend?

“Mijn ambitie bij familyblend is om samen met het team zoveel mogelijk waardevolle partnerships aan te gaan en ervoor te zorgen dat alle bezoekers van ons platform de beste content ontvangen. Het is geweldig om als team bij te dragen aan deze mooie samenwerkingen en zo ons steentje bij te dragen aan het succes van het platform.”

Wil jij ook 5 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk