Marktleider in
affiliate marketing, branded content en influencer marketing

Onze Tools

Onze tools zijn bewezen effectief en garanderen een optimale marketing blend.

01

Affiliate Marketing

Meer sales, leads en/of traffic? Met onze 5.000+ affiliate publishers en onze jarenlange ervaring genereren wij groei. Dit doen wij voor honderden adverteerders.

“Of het nu gaat om aandacht voor een product launch of om harde additionele sales, wij zijn als agency in staat om op elk touchpoint in de customer journey de juiste tools in te zetten.”

Rik van Elk, CEO Familyblend

02

Branded Content

Brand activation? Betere top-of-mind?
Met onze native tools – bv sponsored stories, social media, mom reviews – vertellen wij jouw verhaal op een relevante, geloofwaardige en inspirerende manier.

03

Influencer Marketing

Brand Engagement? Meer fans van je merk?
Ons Influencer netwerk met meer dan 2.000 Mommy Influencers vertaalt jouw verhaal naar creatieve content en verspreidt dit naar haar volgers.

04

Data Marketing

Door slim gebruik te maken van de grote hoeveelheid data op onze platformen kunnen we profielen opbouwen van fans. Deze profielen geven inzicht in bijvoorbeeld geslacht, leeftijd, fase van ouder zijn en interessegebieden zoals mode, beauty en lifestyle.

05

Concept en Strategie

Met de ‘Familyblend Concept Methode’ bedenken we concepten en oplossingen voor onze klanten maar ook voor onze eigen merken en talenten. Concepten met 1 primair doel, namelijk impact maken.

Onze tools verbinden merken met jonge gezinnen.