Kek Mama bestaat 15 jaar!

Kek Mama, de #1 glossy voor moeders, stapt op haar 15-jarig jubileum in een nieuw tijdperk met meer focus op bewustwording, online en duurzaamheid.

Al 15 jaar maken wij eerlijke, inspirerende en herkenbare verhalen over het moederschap. Om dit te vieren ligt onze jubileumeditie daarom nu voor maar €4,99 in de winkel en verrassen we onze lezers met 10(!) grote winacties.

Maar na 15 prachtige jaren Kek Mama is de titel ook toe aan verandering. Kek Mama is ervan overtuigd dat het glossy merk focus moet hebben op bewustwording en duurzaamheid. “Jonge ouders hebben het druk en zijn meer en meer online minded. Het uitgeven van een maandelijkse print editie is dan ook niet meer van deze tijd”, aldus de uitgever van Kek Mama.

Vier glossy bewaarexemplaren

Per 1 januari 2024 maakt Kek Mama de strategische keuze om viermaal per jaar extra dikke specials te publiceren. Mooie glossy exemplaren zoals de lezers van ons gewend zijn vol inspirerende en herkenbare verhalen en columns. Deze bewaarexemplaren kunnen lezers erbij pakken op hun nodige me-time momenten. Deze vier exemplaren zijn zowel in de losse verkoop verkrijgbaar als via een abonnement. Kek Mama bestaat 15 jaar!

Online groeit

KekMama.nl maakte de afgelopen twee jaar een groei door van ruim 25% in online verkeer. In 2024 komt er nog meer focus te liggen op het digitale vlak en zullen we onze bezoekers dagelijks verrassen met meer opmerkelijk nieuws, aangrijpende en grappige columns en mooie verhalen.

Wil jij ook 5 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk