22 miljoen pageviews in de maand januari!

Onze platformen Mamaplaats.nlKek Mama, Mama Magazine, Me-to-We en Familyblend the Agency hebben afgelopen maand geknald en 22 miljoen pageviews behaald. Door de herkenbare artikelen, grappige anekdotes en de vele interactie op de socials hebben zij de doelgroep weten te bereiken.

22 miljoen pageviews voor jou

Wil jij ook zoveel jonge gezinnen bereiken? Wij helpen je graag verder! Neem gerust contact op door een mailtje te sturen naar sales@familyblend. Let’s blend!

Onze platformen , Mama Magazine, Me-to-We en hebben afgelopen maand geknald en tekst tekst tekst behaald. Door de herkenbare artikelen, grappige anekdotes en de vele interactie op de socials hebben zij de doelgroep weten te bereiken.Onze platformen Mama Magazine, Me-to-We en  hebben afgelopen maand geknald en tekst tekst tekstbehaald. Door de herkenbare artikelen, grappige anekdotes en de vele interactie op de socials hebben zij de doelgroep weten te bereiken.Onze platformen ,, Mama Magazine, Me-to-We en hebben afgelopen maand geknald en tekst tekst tekst behaald. Door de herkenbare artikelen, grappige anekdotes en de vele interactie op de socials hebben zij de doelgroep weten te bereiken.

Wil jij ook 3 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk