Familyblend the Agency

Familyblend the Agency is dé mommy influencer agency van Nederland. Wij geloven in de kracht van toegankelijke mommy influencers met een echt verhaal, een groot bereik en een hoog engagement rate. Onze mommy influencers creëren kwalitatieve content die écht impact maakt.

Het influencer netwerk van Familyblend

Het influencer netwerk van Familyblend bestaat uit 2.000 mommy influencers, waardoor wij altijd de perfecte match kunnen garanderen. Met 100+ influencers uit ons netwerk werken wij op regelmatige basis samen. Al deze influencers kenmerken zich door kwalitatieve content, een eigen verhaal, een hoog engagement rate en dito bereik. Wil je echt werken met de parels uit ons netwerk? Dan ben je bij Familyblend The Agency aan het juiste adres, waar we 7 creators exclusief vertegenwoordigen.

  • Begeleiden
  • Adviseren
  • Leren

Wil jij onderdeel worden van the Agency?

Ben jij een Influencer met meer dan 20.000 volgers? Heb jij een eigen verhaal en word jij warm van het maken van originele, maar vooral échte, pure content die jonge gezinnen aanspreekt? Wil jij samenwerkingen doen met o.a. Albert Heijn, Pampers, Guts en Gusto, Nestlé, Emma Sleep of de Brandwonden stichting?

Meld je dan aan bij FamilyBlend the Agency! Er gingen jou al veel succesvolle influencers voor…

Kom in contact via ons contactformulier en meld je aan! Of volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates!

 

“Alle mama en papa influencers die wij in ons netwerk hebben zijn échte families met elk een eigen verhaal”

Lisa Zingg, Influencer Agent

Ontmoet de influencers van de Agency

intrinsiek gemotiveerd om jouw merk met jonge gezinnen te verbinden.

Ook gebruik maken van ons influencer netwerk?