De 50 meest invloedrijke moms empoweren elkaar tijdens het mombracing event

Veel moeders hebben te maken met het online ‘momshaming’, daarom startte Kek Mama 2 jaar geleden de ‘mombracing’ campagne als positieve tegenhanger. Het mombracing thema past volledig bij het Like My Brand Moms event. Daarom organiseerde Friends of the Brands, samen met Kek Mama als mediapartner, het Like My Brands moms event volledig in het thema mombracing.

Tijdens het event werden meer dan 50 invloedrijke business moms uitgenodigd. Een greep uit de aanwezige business moms: Maria Tailor, Kim Feenstra, Channah Koerten, Josje Huisman, Kimberly Klaver en Laura Ponticorvo. Daarnaast kregen 8 merken tijdens het event de kans om op een persoonlijke en authentieke manier de connectie aan te gaan met de aanwezige business moms. Uiteraard werd de editie volledig gewijd aan het empoweren, stimuleren en motiveren van deze sterke business moms. De moms werden tijdens het event volledig in de watten gelegd.

Ieder jaar reikt Friends of the Brands de titel ‘Woman Of The Evening’ uit aan één van de aanwezige vrouwen die het afgelopen jaar uitzonderlijk gepresteerd heeft op het gebied van o.a. ondernemerschap, style, social presence of een memorabele maatschappelijke bijdrage heeft geleverd. Omdat deze editie volledig in het teken van mombracing stond werd gekozen voor de titel ‘Mom Of The Evening’. Het was enorm spannend, maar uiteindelijk is Delia Keshk, ook wel bekend als Delia Skin Master, er vandoor gegaan met de titel ‘Mom Of The Evening 2022’. Een welverdiende titel voor deze business woman en power mom!

Mombracing

Kek Mama vindt: iedere moeder doet het goed op haar manier. Het is tijd dat we elkaar omarmen, supporten en liever zijn voor elkaar! Mombracing staat voor verbinding en positiviteit. En dat kwam tijdens het event tot leven. In de brand corner van Kek Mama deelden de vrouwen complimenten aan elkaar uit. Recht uit het hart. En uiteraard gingen alle aanwezige moeders op de cover van Kek Mama.

Wil jij ook 3 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk