Affiliate marketing

Meer sales, traffic en/of leads?

Door middel van onze innovatieve tracking software, in combinatie met het grootste netwerk van content publishers, bereik je een groter publiek en meer omzet.

400

Adverteerders

5k

Affiliate Publishers

25

Branches

120k

Leads

+15%

extra sales

Dit is Affiliate Marketing

Affiliate marketing is een van de meest zuivere, eerlijke en transparante vorm van adverteren.
Er wordt alleen afgerekend tussen adverteerder en publisher wanneer er een resultaat is gemeten, zoals een sale, een lead of een klik.
Zo kan je snel een groot bereik genereren, zonder vooraf hoge kosten te moeten maken en zonder te weten wat het nu eigenlijk oplevert.

“Affiliate marketing is marketing zonder risico. Eerlijker en transparanter kan het niet.”

Marion Buur, CEO Familyblend

5 miljoen jonge gezinnen 

Affiliate marketing is niet zomaar twee partijen bij elkaar brengen. Met jarenlange ambacht is een duurzaam publisher netwerk ontstaan, leidend in Nederland. Maandelijks bereikt dit netwerk meer dan 5 miljoen gezinnen.

High level data software

Middels onze software is een scala aan datapunten op te nemen en te rapporteren, waaronder orderwaarde, aantal producten, producttype, nieuwe of bestaande klanten, gebruik van een vouchercode en klik-naar-sale vertragingstijd. Daarnaast beschikken we over een reeks aanvullende technische producten, zoals cross-device tracking, vouchercode tracking en commissie per order. Ook bieden we fingerprint tracking naast standaard trackingimplementatie, om ervoor te zorgen dat onze klant nooit een sale mist.

Benieuwd hoeveel additionele omzet wij voor jou kunnen realiseren?

Success Stories

Testimonials

Familyblend verzorgt al jaren naar tevredenheid gericht verkeer en omzet door inzet van relevante publshers via hun affiliate netwerk

Geeske Steenbeek

PLUS Retail

 “Familyblend kent haar doelgroep zo goed dat ook moeilijk te bespreken onderwerpen om worden gezet naar succesvolle campagnes met impact. Fijn om een redactie te hebben die met je meedenkt!”

Romy Vooijs

Monuta

“Familyblend weet steeds met een creatieve campagne onze merken op een relevante, natuurlijke manier onder de aandacht te brengen bij onze doelgroep.

Mandy Beuckens

MGA Entertainment