New familymember: Sanne van de Wetering

Online Content Redacteur

Welkom!

Familyblend heeft een nieuwe family member! Sanne van de Wetering is begonnen als Online Content Redacteur. Met deze creatieve schrijfster als aanwinst kan het niet anders dan een succes worden. Nieuwsgierig naar Sanne? Lees snel verder!

“Het idee dat mijn geschreven stukken nuttig kunnen zijn, informeren of gewoon wat extra entertainment bieden, brengt een glimlach op mijn gezicht.

Vertel, wie ben je en waar kom je vandaan?
“Ik ben Sanne van de Wetering, 24 jaar oud, en woon mijn hele leven al in het kleine stadje Zaltbommel. Ik heb de opleiding journalistiek afgerond en heb als online redacteur bij het vrouwenblad Margriet gewerkt, voordat ik begon bij Mamaplaats. Van het schrijven over de overgang, antirimpelcrèmes en pensioen ben ik overgestapt naar zwangerschap, bevallingen en moederschap: een grote verandering, maar ik kijk er enorm naar uit!”

Wat vind jij leuk aan je werk? Waar krijg jij energie van?
Als Content Redacteur bij Mamaplaats vind ik mijn werk om verschillende redenen leuk, maar het allerleukste is het schrijven voor onze specifieke doelgroep. Het is geweldig om mijn boodschap precies af te stemmen op de behoeften en interesses van onze Mamaplaats-community. Het delen van relevante content geeft me ook een gevoel van voldoening. Het idee dat mijn geschreven stukken nuttig kunnen zijn, informeren of gewoon wat extra entertainment bieden, brengt een glimlach op mijn gezicht.” New familymember Sanne van Wetering

Even wat anders dan werk; wat doe jij in je vrije tijd?
Als ik niet aan het werk ben, zoek ik online naar kleding. Ik ben dol op online winkelen; het is echt mijn favoriete manier om vrije tijd door te brengen. Ik kan urenlang door verschillende webshops scrollen en items aan mijn winkelmandje toevoegen. Naast mijn liefde voor shoppen, geniet ik er ook van om met mijn vriendinnen een gezellig terrasje te pakken. Een glas wijn, wat lekkere snacks en goed gezelschap maken het voor mij helemaal compleet. Maar wat me echt in mijn element brengt, is de zon. Ik ben een echte zonliefhebber en kijk altijd enorm uit naar zonnige vakanties. De gedachte aan warme zonnestralen en ontspannen momenten op het strand bezorgt me altijd een geluksgevoel waar ik lang van kan nagenieten.


Wat zijn jouw ambities bij familyblend?
Ik ben vastbesloten om Mamaplaats volledig op de kaart te zetten en te laten schitteren als dé ontmoetingsplek voor moeders, aanstaande moeders en wensmoeders. Wat Mamaplaats uniek maakt, is de laagdrempeligheid waarmee ouders hun ervaringen, zorgen en vreugde kunnen delen. Als contentredacteur draag ik bij aan het creëren van een rijke, diverse en boeiende verzameling verhalen. Door inspirerende content te produceren, wil ik dit platform naar een hoger niveau tillen dat niet alleen informatie deelt, maar ook een bron van echte verbinding en steun is.

Wil jij ook 5 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk