New familymember: Rosalie van Putten

Social Media Marketeer 

Welkom!

Familyblend heeft een nieuwe family member! Rosalie van Putten is begonnen als Social Media Marketeer. Wie is Rosalie? We stellen deze topper graag even aan je voor!

Rosalie komt ons team versterken! Met deze creatieve content queen als versterking kan dit niet anders dan goed gaan. Benieuwd naar Rosalie? Lees snel verder!

“Wat ik leuk vind aan mijn werk is de creatieve kant. Hoewel ik zelf helaas nooit heel artistiek ben geweest, biedt social media de perfecte uitlaatklep.

Vertel, wie ben je en waar kom je vandaan?

“Mijn naam is Rosalie van Putten, 26 jaar oud, en ik ben al 23 jaar een trotse inwoner van Leidsche Rijn. Geboren en getogen in Utrecht, heb ik nooit de behoefte gevoeld om hier weg te gaan.”

Wat heb je hiervoor gedaan? 

Tijdens mijn vorige werkzaamheden heb ik verschillende paden bewandeld. Eerst werkte ik als assistent-manager bij ICI PARIS XL, daarna runde ik samen met een goede vriendin ons eigen bedrijf, myvintagegoods, waarin we designer vintage tassen verkochten. Later stapte ik over naar een marketingbureau, waar ik als content creator voornamelijk Instagram-content creëerde voor schoonheidssalons.

Wat vind jij leuk aan je werk? Waar krijg jij energie van?

Wat ik leuk vind aan mijn werk is de creatieve kant. Hoewel ik zelf helaas nooit heel artistiek ben geweest, biedt social media de perfecte uitlaatklep. Daarnaast ben ik altijd al social media fan geweest en kon ik vroeger al niet genoeg krijgen van de Kardashians. Ik ben altijd gefascineerd geweest door de impact ervan op zowel bedrijven als jezelf. Het blijft interessant om te zien hoe social media een krachtig platform kan zijn.” New familymember Rosalie van Putten

Even wat anders dan werk; wat doe jij in je vrije tijd?

Naast werk geniet ik het meest van uit eten gaan. Het ontdekken van nieuwe restaurantjes kan ik niet genoeg van krijgen. Daarnaast ben ik een enorme Marvel-fan en besteed ik mijn weekenden graag aan het kijken van films. Toch blijft reizen mijn favoriete hobby. Omdat ik familie heb wonen in Dubai is deze stad mijn lievelingsbestemming geworden, en probeer ik er elk jaar naartoe te gaan.

Wat zijn jouw ambities bij familyblend?
Bij familyblend hoop ik de social media naar een hoger niveau te tillen. Voor Kek Mama streef ik ernaar om het social media platform voor moeders te transformeren. Ik wil dat het Instagram-account een lifestyle platform wordt met herkenbare content, grappige quotes en altijd het laatste babynieuws. Ook zie ik deze rol als een kans voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

Artikel geschreven door Rosalie van Putten, Social Media Marketeer bij familyblend

Wil jij ook 5 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk