New familymember: Kezia Sieters

Partnerships Manager

Welkom!

Familyblend heeft een nieuwe family member! Kezia Sieters is begonnen als Partnerships Manager. Wie is Kezia? We stellen deze topper graag even aan je voor!

Kezia komt ons team versterken! Met deze powervrouw als versterking kan dit niet anders dan goed gaan. Benieuwd naar Kezia? Lees snel verder!

“Mijn ambitie: zorgen voor veel ‘ze leven nog lang en gelukkig’ verhalen 😉

Vertel, wie ben je en waar kom je vandaan?

Mijn naam is Kezia Sieters, 34 jaar en ik woon in Scheveningen met mijn man Sebastian en mijn 2 kindjes (Luca, 5 jaar en Louise, 2 jaar). Dit zijn natuurlijk allemaal losse feiten, maar het wordt al een stuk leuker als ik vertel dat mijn man een Duitse mix is en mijn ouders uit Indonesië komen. Het gevolg is dan ook dat we bijvoorbeeld op verjaardagen in 4 talen met elkaar spreken. Erg chaotisch, maar erg gezellig.”

Wat heb je hiervoor gedaan? 

Ik heb altijd hetzelfde gedaan: merken verder helpen! Dit verveelt nog steeds niet, want dit deed ik steeds vanuit een andere invalshoek en bij verschillende organisaties. Ik ben brandmarketeer geweest, accountmanager bij een digitaal bureau en nu partnership manager bij familyblend. Dit zorgt voor een holistische kijk op een merk en merkgroei.

Wat vind jij leuk aan je werk? Waar krijg jij energie van?

Partnership manager is een hele brede functie, ik ben adviseur, klankbord, collega, therapeut en soms koffiemaatje van een klant. Het leuke aan mijn werk vind ik dat elke dag én elke klant anders is. Van verzekeringen tot aan speelgoed en mode, alles komt voorbij. Daarnaast geeft het mij energie om samen met mijn collega’s een uniek klantvoorstel te bedenken en daarmee de doelstellingen te behalen.”

New familymember Kezia Sieters

 

Even wat anders dan werk; wat doe jij in je vrije tijd?

Ik hou heel erg van borrelplankjes en wellness-momenten! Naast werk en het gezinsleven zorg ik dus dat ik genoeg van dit soort activiteiten heb op wekelijkse basis. Daarnaast maak ik graag muziek. Zo zing ik thuis heel hard met liederen van Stevie Wonder of Joss Stone mee, bedenk ik harmonieën voor eigen geschreven liederen of sta ik op zondag op een kerkpodium.

 

Wat zijn jouw ambities bij familyblend?
Eigenlijk zie ik mijn werk als daten. Het is mijn taak om te zorgen voor de relatie met een goede mix van betrouwbaarheid door onze kennis van de doelgroep, maar ook genoeg spanning door creatieve voorstellen. Mijn uiteindelijke doel: het JA-woord van de klant. Mijn ambitie: zorgen voor veel ‘ze leven nog lang en gelukkig’ verhalen ;).

Artikel geschreven door Kezia Sieters, Partnerships Manager bij Familyblend

Wil jij ook 5 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk