New familymember: Emma Wagenaar

Team Lead Mamaplaats

Welkom!

Familyblend heeft een nieuwe family member! Emma Wagenaar is begonnen als Team Lead van Mamaplaats. Wie is Emma? We stellen deze topper graag even aan je voor!

Emma komt ons team versterken! Met deze creatieve content queen als versterking kan dit niet anders dan goed gaan. Benieuwd naar Emma? Lees snel verder!

“De film ‘The Devil Wears Prada’, dat is precies mijn verhaal.

Vertel, wie ben je en waar kom je vandaan?

“Ik ben Emma Wagenaar, 41 jaar en woon met man en ondernemende peuter in het altijd gezellige Utrecht. Ben er niet geboren en getogen, maar inmiddels woon ik er zo lang dat ‘t Stadsie echt verankerd is in m’n DNA. Er is maar één andere plek waar ik me net zo thuis voel, en dat is Londen. Als half-Britse liggen hier niet alleen mijn roots; ik heb er ook een jaar lang mogen wonen en studeren. De film ‘The Devil Wears Prada’, dat is precies mijn verhaal. Echt. Ik weet nog als de dag van gister dat ik als stagiair met een tray vol skinny latte’s in de ene hand en de twee mopshondjes van de Fashion Editor in de andere in de betonnen jungle op zoek moest naar een beetje groen.”

Wat heb je hiervoor gedaan? 

Van een mini-sabbatical genoten in Zuidoost-Azië met man en kind. Heel bijzonder! Daarvoor heb ik bij verschillende mode, beauty en lifestyle bedrijven gewerkt als branding- en contentspecialist. Deels in vaste dienst, deels als zzp’er. Mijn carrière begon ooit in de vrouwenmedia. Ik vind het enorm leuk om weer terug te zijn in de branche waar ik mijn loopbaan ooit begon, zij het nu dan vooral gericht op online in plaats van print.

Wat vind jij leuk aan je werk? Waar krijg jij energie van?

Samen met een team een online platform of merk naar een hoger plan trekken, daar vlam ik in. En daarvoor catchy branding en content concepten bedenken is iets wat ik het allerliefste doe. Of dat nu een re-branding van een merk is of het opzetten van een ijzersterke 360° contentstrategie.” New familymember Emma Wagenaar

Even wat anders dan werk; wat doe jij in je vrije tijd?

In de zomer ga ik graag naar festivals, van Rock Werchter tot De Leuke en Awakenings. Ook reizen is een grote hobby; nieuwe geuren, smaken en culturen ontdekken vind ik één van de leukste dingen die er is. Dat ik dat nu kan meegeven aan mijn zoontje, maakt het extra bijzonder. Daarnaast hou ik enorm van lekker eten en uitgebreid tafelen met vrienden en/of familie. Zelf koken en daarna dineren aan een mooi gedekte tafel óf ons laten verwennen in een hip nieuw restaurantje. Als er in Utrecht een nieuwe zaak opent, ben ik er als de kippen bij om ’t te proberen. Voor vrienden ben ik dan ook een soort wandelend wikipedia voor restaurant- en reistips. 😉

Wat zijn jouw ambities bij familyblend?
Mamaplaats helemaal op de kaart zetten als hét social media platform waar moeders, mommies-to-be en wensmoeders elkaar inspireren, steunen en empoweren. Het unieke aan Mamaplaats is dat moeders (en vaders) heel gemakkelijk zelf hun verhaal met ruim een miljoen anderen kunnen delen. Nergens anders krijgen moeders zo’n podium. En dat verdienen ze ook. Hierdoor zorgt Mamaplaats niet alleen voor een geweldige hoeveelheid aan informatieuitwisseling, maar ook voor échte verbinding.

Artikel geschreven door Emma Wagenaar, Team Lead van Mamaplaats bij familyblend

Wil jij ook 5 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk