New familymember: Chiara Izelaar

Online Content Redacteur

Welkom!

Familyblend heeft een nieuwe family member! Chiara Izelaar is begonnen als Online Content Redacteur voor Kek Mama. Wie is Chiara? We stellen deze topper graag even aan je voor!

Chiara is toegevoegd aan ons team! Met haar creatieve schrijftalent kunnen we alleen maar goede dingen verwachten. Eenmaal begonnen met lezen, kun je gewoon niet meer stoppen. Nieuwsgierig naar Chiara? Lees snel verder! En als je nog niet genoeg hebt gehad, bekijk dan meer van haar werk op kekmama.nl.

“Ik wil moeders raken, een glimlach op hun gezicht toveren, ze ontroeren en een welverdiend moment van ontspanning bieden. Want laten we eerlijk zijn, het moederschap verdient af en toe gewoon een portie luchtigheid en warmte.

Vertel, wie ben je en waar kom je vandaan?

“Ik ben Chiara, 30 lentes jong en samen met manlief en baby Joah woon ik in hartje Rotterdam. Geboren en getogen in de havenstad, heb ik geen ‘natte t, maar ben ik wel doordrenkt met die onvervalste ‘niet lullen, maar poetsen’ spirit. De dynamiek van het stadsleven? I love it! Cultuur snuiven, lekker eten, drinken – ik hou van die constante reuring. Urban mama in hart en nieren, die zonder blikken of blozen haar budget verdeelt tussen havercappuccino’s en bananenbrood.”

Wat heb je hiervoor gedaan? 

Mijn pen is altijd mijn trouwe metgezel geweest. Een vlotte schrijfstijl ontdekte ik tijdens mijn studie Communicatie. Mijn carrière begon in de vrouwenmedia, maar ik dwaalde af naar de wereld van PR en zette een voet in de fashion scene. Totdat Kek Mama mijn pad kruiste. Die match voelde als een perfect gearrangeerd huwelijk tussen mijn twee grote liefdes: schrijven en het moederschap.

Wat vind jij leuk aan je werk? Waar krijg jij energie van?

Schrijven! En dan vooral de afwisseling in het schrijven. Het ene moment zet ik een persoonlijk verhaal op (digitaal) papier, het volgende moment deel ik slimme tips waar elke mama iets aan heeft. De energieboost? Die komt van positieve reacties van lezeressen, een dampend bakkie pleur en een vlotte playlist.” New familymember Chiara Izelaar

Even wat anders dan werk; wat doe jij in je vrije tijd?

Ik dwaal graag tussen de bomen van het Kralingse bos, basically onze achtertuin. Koken, bakken of uit eten gaan: een culinair feest is aan mij wel besteed. Hotspots ontdekken zit in mijn bloed, het liefst internationaal. Ik kan me volledig verliezen in een goed boek en schrijf ook voor the fun. Ik houd van ouderwetse gezelligheid en spendeer graag tijd met mijn familie en vrienden. Of we nu op de bank ploffen met een borrelplank en een fles wijn of uit onze bol gaan op een festival, het draait allemaal om de gezelligheid.

 

Wat zijn jouw ambities bij familyblend?
Mijn missie is glashelder: de band tussen Kek Mama en haar lezeressen nog meer versterken. Hoe? Met persoonlijke verhalen en onderwerpen waar moeders zich naadloos in herkennen. Ik wil moeders raken, een glimlach op hun gezicht toveren, ze ontroeren en een welverdiend moment van ontspanning bieden. Want laten we eerlijk zijn, het moederschap verdient af en toe gewoon een portie luchtigheid en warmte.

Wil jij ook 5 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk