New family member: Sesanne Leeuwenburg

Creative Director

Welkom!

Familyblend heeft een nieuwe family member! Sesanne Leeuwenburg is ons sales team komen versterken. Wie is Sesanne? We stellen haar even voor!

Sesanne is geboren in Oestgeest en door de liefde in Bussum beland. Deze creatieve geest is begonnen als advocaat maar is al snel over gegaan op het creëren van mooie content en ideeën. Ze houdt van koken en is daarom ook haar eigen bedrijf, The Lion Kitchen, begonnen. Benieuwd naar Sesanne? Lees snel verder!

“Ik sta te popelen om mooie, nieuwe en creatieve ideeën te bedenken en uit te werken”

Vertel Sesanne, waar kom je vandaan?

Hi ik ben Sesanne en woon samen met mijn vriend Roderick, onze drie kinderen Max, Bram en Philippa en hond Bobby in Bussum. Ik ben geboren in Oegstgeest en via Amsterdam beland in het midden van het land, het Gooi waar Roderick is opgegroeid. Met twee jongens zijn wij vaak buiten op pad en in de weer met allerlei sporten. Naast mijn baan heb ik een uit de hand gelopen hobby genaamd The Lion Kitchen, een plek waar ik van alles deel over ons familieleven.

Wat heb je hiervoor gedaan?

“Ik ben begonnen met werken als advocaat waarna ik een aantal jaar gebouwd heb aan mijn bedrijf The Lion Kitchen. De wereld van influencers zag er toen nog heel anders uit en naast het bloggen ontwikkelde o.a. ik recepten voor diverse bedrijven en verzorgde ik cateringopdrachten. Vlak na de geboorte van onze oudste zoon Max ben ik aan de slag gegaan als operationeel directeur bij Studio Freek, het multimedia bedrijf achter Freek Vonk. Via een oproep van Laura op Instagram ben ik via een wederzijdse vriend terecht gekomen bij familyblend.”

 

Wat vind jij leuk aan je werk?

Ik vind het ontzettend leuk om dagelijks creatief aan de slag te kunnen gaan voor een breed scala aan merken en influencers. Familyblend heeft een prachtig portfolio tot haar beschikking en ik sta te popelen om hiervoor mooie nieuwe creatieve ideeën te bedenken en uit te werken.

 

Energie!

Waar krijg jij energie van?

“Een heerlijk weekend met elkaar, de dag beginnen langs de lijn van het voetbalveld en het einde van de dag met elkaar afsluiten met een borrel of “bobbel” zoals de jongens het altijd noemen.

Even wat anders dan werk; wat doe je in je vrije tijd?

Naast The Lion Kitchen, houd ik nog steeds ontzettend van koken en vind ik het leuk om diners te organiseren voor vrienden. En op zaterdag- en zondagochtend vind je mij heel vroeg op het voetbal- of hockeyveld voor onze sportfanaat Max.

Wat is jouw ambitie bij Familyblend?

Ik ben ambitieus en houd ervan om iets te laten groeien. Zo hoop ik dat ik veel van mijn creatieve ideeën terug ga zien via de platforms van familyblend. Uiteindelijk is mijn doel om een team van Creatie & Strategie verder uit te mogen bouwen.

Wil jij ook 3 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk