New family member: Maud Snijders

Junior Influencer Specialist

Welkom!

Familyblend heeft een nieuwe family member! Maud Snijders is het influencer team komen versterken. Wie is Maud? We stellen haar even voor!

Maud is geboren en getogen in Duiven, een dorp dicht bij Arnhem. Ze begon als stagiaire bij Familyblend maar bleef graag hangen als junior influencer specialist! Benieuwd naar Maud? Lees snel verder!

“Ik wil mezelf blijven ontwikkelen op het gebied van Influencer Marketing om zo gave influencer campagnes op te zetten.”

Vertel Maud, waar kom je vandaan?

“Ik ben geboren en getogen in Duiven, een dorp dichtbij Arnhem. Inmiddels 20 jaar later heb ik het nog steeds ontzettend naar m’n zin in het mooie Duiven.”

Wat heb je hiervoor gedaan?

“Ik heb in het verleden diverse bijbaantjes gehad, van vakkenvullen bij de Albert Heijn tot koffietjes zetten als barista. Ik zit momenteel in het derde leerjaar van de opleiding Commerciële Economie en heb het afgelopen half jaar stage gelopen bij Familyblend op de Influencer Marketing afdeling. Deze stage is enorm goed bevallen en ik ben dan ook super happy dat ik nog geen afscheid heb hoeven nemen van Familyblend. Ik zal de aankomende periode namelijk aan de slag gaan als Junior Influencer Marketeer. Naast mijn functie als Junior Influencer Marketeer zal ik het aankomende halfjaar druk zijn met het volgen van mijn minor.”

Wat vind jij leuk aan je werk?

“Ik vind de diversiteit in mijn werkzaamheden ontzettend leuk. Iedere werkdag heeft een andere indeling en dat maakt dat ik elke dag met plezier mijn laptop opstart. Daarnaast haal ik heel veel kracht uit het sparren met collega’s en niet te vergeten de heerlijke haver latte’s op kantoor.”

Energie!

Waar krijg jij energie van?

“Ik hou enorm van sporten en vind het heerlijk om hier mijn energie in kwijt te kunnen, maar naast al dat sporten vind ik het ook heerlijk om een wijntje te drinken op het terras met mijn vriendinnen of met een zak chips op de bank naast mijn vriend neer te ploffen. Balance is key zeggen ze toch? ;)”

Even wat anders dan werk; wat doe je in je vrije tijd?

“In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om erop uit te gaan. Van stappen tot door de stad struinen en eindigen bij een goed restaurant, ik ben er allemaal voor in. Daarnaast ben ik een echte podcast liefhebber, hou ik enorm van actief bezig zijn én ben ik erg fanatiek als het gaat om spelletjes spelen.”

Wat is jouw ambitie bij Familyblend?

“Om veel ervaring op te doen en mezelf te blijven ontwikkelen op het gebied van Influencer Marketing om zo gave influencer campagnes binnen Familyblend op te zetten.”

Wil jij ook 5 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk