New family member: Lara Steenvoorden

Chef redactie Me-to-We

Welkom!

Familyblend heeft een nieuwe family member! Lara Steenvoorden is begonnen als chef redactie van Me-to-We. Wie is Lara? We stellen haar even voor!

De gezellige brabantste Lara is sinds kort bij ons komen werken. Met haar bakken aan ervaring gaat Lara ervoor zorgen dat Me-to-We kan ontpoppen tot een van de mooiste platformen rondom het moederschap. Deze moeder van twee vind je vaak buiten in de natuur! Benieuwd naar Lara? Lees snel verder!

Vanaf het eerste gesprek wist ik: I want to be a part of this family.

Vertel Lara, waar kom je vandaan?

Als je mij hoort praten weet je het meteen: die komt uit Brabant. Geboren in ‘s-Hertogenbosch en opgegroeid in een dorpje tegen de stad aan. Als student was ik een soort nomade, want ik heb ook nog in Utrecht, Amsterdam en Groningen gewoond. Maar er gaat niets boven Brabant, dus inmiddels woon ik weer onder de rivieren.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Mijn carrière is ooit gestart bij Sanoma op de online redactie bij o.a. Viva, Grazia, Libelle en Margriet. Na een korte stop bij BNN kwam ik bij een performance marketingbureau (nu Springbok) terecht. Daar heb ik superveel geleerd over advertising, SEO en content. Mijn core zal altijd schrijven zijn, maar mijn interesse in en kennis van marketing is aardig groot. Na heel wat jaren als freelancer en een baan als Managing Editor bij &C, kwam ik op een vacature bij Familyblend terecht. Vanaf het eerste gesprek wist ik: I want to be a part of this family.

Wat vind jij leuk aan je werk?

Als Chef redactie voor Me-to-We vind ik het geweldig om het platform uit te mogen bouwen. Er is al een trouwe fanbase en de artikelen worden goed bezocht, maar het kan nog veel meer impact maken. De strategie uitzetten, zelf content maken en de boel analyseren en optimaliseren is echt het allerleukst. Bovendien komt er een nieuwe website aan! Verder vind ik het vooral leuk om gezellige collega’s te hebben en te kunnen sparren met professionals.

Energie!

Waar krijg jij energie van?

Mensen met een positieve mindset, heerlijk. Daarnaast mijn twee zoons, mijn vrienden, de liefde, even he-le-maal alleen zijn en de natuur. Maar een goed (huis)feest doet ook wel wat met me.

Even wat anders dan werk; wat doe je in je vrije tijd?

Rennen en vliegen. Ik heb twee kleine mannen van 2 en 3 en dat is aanpoten. Maar we zijn graag buiten, bakken veel koekjes en hebben vooral veel lol. Naast ‘mama’ ben ik ook nog gewoon Lara. En die houdt van borrelen, series kijken, uit eten gaan en aan een roman schrijven.

Wat is jouw ambitie bij Familyblend?

Het bereik van Me-to-We enorm vergroten natuurlijk. Maar ik denk dat het platform ook offline nog veel mogelijkheden heeft. Ik ga er gewoon niet teveel over zeggen – kijk maar gewoon mee.

Wil jij ook 5 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk