New family member: Kimberley van Heiningen

Online redacteur Kek Mama

Welkom!

Familyblend heeft een nieuwe family member! Kimberley van Heiningen is begonnen als online redacteur van Kek mama. Wie is Kimberley? We stellen haar even voor!

Kimberley kwam nog geen twee weken na haar bevalling bij ons solliciteren. Deze ambitieuze (bonus)mama voelt haar al helemaal thuis op de redactie van Kek Mama. Benieuwd naar Kimberley? Lees snel verder!

Ik wil de lezeres laten lachen op haar baaldag, haar ontroeren of net dat stukje ontspanning geven tussen alle spuitluiers en flesjes door.

Vertel Kimberley, waar kom je vandaan?

Ik ben Kimberley of gewoon Kim, want voluit noemt mijn moeder mij alleen als ze boos is. Ik ben 29 jaar, woon samen met mijn vriend en ben (bonus)mama van Norah (5) en baby Jackie. Anderhalf jaar geleden zag mijn leven er nog heel anders uit: ik had een latrelatie met mijn vriend en woonde met een vriendin in hartje Amsterdam waar we (over)leefden op Thuisbezorgd en Uber Eats. Tegenwoordig leid ik een Vinex-boompje-beestje-bestaan in IJsselstein, kan ik in recordtijd luiers verschonen en lunchtrommels vullen en heb ik zelfs een signature dish (al is het maar omdat mijn Pasta di Kimmie (pasta pesto) het enige gerecht is waar ik echt mee uit de voeten kan, haha.).”

Wat heb je hiervoor gedaan?

Na mijn studie Journalistiek kwam ik terecht op de VROUW-redactie van De Telegraaf, een hele fijne plek waar ik me als crossmediaal journalist heb ontwikkeld. De afgelopen jaren heb ik gefreelanced voor verschillende mooie titels zoals VIVA, VROUW en VROUW Glossy en LINDA.nl. Kek Mama, toch dé glossy voor moeders, sluit perfect aan bij mijn nieuwe levensfase en is nu de plek voor mij om verhalen te maken. Dus nog geen twee weken na mijn bevalling had ik mijn eerste sollicitatiegesprek.”

Wat vind jij leuk aan je werk?

Ik ben allergisch voor sleur, dus de afwisseling vind ik fijn. Het ene moment schrijf ik een persoonlijke column over mijn nieuwe leven, het andere moment interview ik een moeder met een aangrijpend verhaal. Van eindredactie tot het tikken van een nieuwtje en het creëren van onze oh zo herkenbare eyecatchers op onze socials; geen dag is hetzelfde op de redactie van Kek. Oh, en de cappuccino is hier top (en altijd warm! Een halleluja-momentje voor iedere nieuwbakken mama).

Energie!

Waar krijg jij energie van?

Als mijn baby, nu een half jaar, de hele nacht doorslaapt. 😉

Even wat anders dan werk; wat doe je in je vrije tijd?

Ik ben bloedjefanatiek met karaoke (‘My heart will go onnn and ooohoon’), maar van die Amsterdamse karaoke-avondjes komt – sinds ik moeder ben – maar weinig terecht. Ik kan enorm genieten van dates met mijn vriendinnen, die we tegenwoordig maanden vooruit plannen en eerst drie keer verzetten, maar áls we elkaar zien is het als vanouds. En knuffelen met m’n kindjes natuurlijk, héél veel knuffelen.”

Wat is jouw ambitie bij Familyblend?

KekMama.nl nog meer op de kaart zetten met mooie en herkenbare verhalen. Ik wil de lezeres laten lachen op haar baaldag, haar ontroeren of net dat stukje ontspanning geven tussen alle spuitluiers en flesjes door.”

Wil jij ook 5 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk