New family member: Danielle Wijman

Chef redactie Kek Mama

Welkom!

Familyblend heeft een nieuwe family member! Danielle Wijman is de redactie van Kek Mama komen versterken. Wie is Danielle? We stellen haar even voor!

Danielle is geboren in het kleine dorpje Cothen, maar inmiddels is ze helemaal thuis in west-Utrecht! Ze voelt zich als een vis in het water in tijdschriftland. Ooit begonnen bij Libelle en nu, een paar titels verder, is ze bij Kek Mama terecht gekomen! Benieuwd naar Danielle? Lees snel verder!

Van brainstorm tot eindredactie en van deadlines bewaken tot coördineren: als spin in het web is geen werkdag hetzelfde en dat vind ik heerlijk.

Vertel Danielle, waar kom je vandaan?

“Ik ben Danielle, getrouwd met Maarten en samen hebben we twee zoons: Bram en Gijs. Ik ben geboren in het piepkleine dorpje Cothen (beroemd om de kersen) en woon inmiddels al zo’n 15 jaar in Utrecht. Zuilen, Lombok, Oog in Al; langzaamaan speel ik heel west-Utrecht uit.”

Wat heb je hiervoor gedaan?

“Ik voel me thuis in tijdschriftland: ooit begonnen als stagiaire bij Libelle, vervolgens als freelancer voor diverse titels geschreven en daarna jarenlang een vaste functie gehad als chef redactie bij meidenblad Tina. Ik word blij van de perfecte kop, een pakkend interview en eindeloos lezen in prachtige tijdschriften. Via Kek Mama hoofdredacteur Jannine, waarmee ik samenwerkte bij Tina, ben ik bij familyblend terechtgekomen. En nu begint voor mij een nieuw avontuur als chef redactie bij Kek Mama!

 

Wat vind jij leuk aan je werk?

“Van brainstorm tot eindredactie en van deadlines bewaken tot coördineren: als spin in het web is geen werkdag hetzelfde en dat vind ik heerlijk. Ik kan al mijn creativiteit kwijt in deze functie en daar krijg ik energie van. Daarnaast is het een feest om met zo’n fijn team en veel leuke freelancers samen te werken.”

 

Energie!

Waar krijg jij energie van?

“Lekker borrelen met mijn gezin, stoeien met onze jongens, uit eten met vriendinnen en af en toe een dagje naar de sauna om mezelf te pamperen en op te laden.”

Even wat anders dan werk; wat doe je in je vrije tijd?

“In theorie ben ik dol op dansen, terrasjes pakken, uitslapen en hobbyen met mijn handen: schilderen, beeldhouwen en pottenbakken. Maar met een baby en peuter ziet het dagelijks leven er iets anders uit. In de praktijk dans ik op juf Roos, drink ik koffie naast de glijbaan, sta ik vaak om 6 uur ‘s ochtends naast mijn bed en kan ik met mijn ogen dicht luiers verschonen. Of zoals de quote op de Kek Mama tas zegt: alles is een fase! Al ben ik natuurlijk ook trotse moeder van de allerleukste kinderen ooit!”

Wat is jouw ambitie bij Familyblend?

“Mijn creativiteit en gedrevenheid inzetten om mooie, inspirerende en verrassende Kek Mama’s te maken die je gewoon móet hebben.” 

Wil jij ook 3 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk