Onthulling nieuwste Kek Mama cover groot feest

Kim Feenstra en Maria Tailor zijn gasthoofdredacteuren van de nieuwste editie van Kek Mama. Het tijdschrift staat vol met hun unieke verhalen en herinneringen, en het resultaat is een puur blad vol inspiratie, praktische tips en hartverwarmende verhalen. Kim en Maria hebben samen met hoofdredacteur Jannine Berkelaar op 4 juli de spiksplinternieuwe cover mogen onthullen voor ruim dertig vriendinnen en kennissen van de schoonzussen. De onthulling van de nieuwste Kek Mama cover was een groot feest.

“‘Als het niet lukt, draag ik het kind voor jullie’, zei mijn vriendin en schoonzus Maria” – Kim Feenstra

Slopend IVF-traject voor Kim en vriend Stanley

Waarom dit zo’n bijzondere editie is? Kim spreekt open over haar kinderwens en het slopende ivf-traject dat zij en haar vriend Stanley Tailor hebben moeten ondergaan. In de nieuwste editie van Kek Mama vertelt Kim openhartig over de uitdagingen, het verdriet en haar onzekerheden rondom het traject.

Kim Feenstra over het gasthoofdredacteurschap van Kek Mama: “Dit nummer is met veel eerlijkheid en enthousiasme gemaakt met een thema dat recht uit het hart komt. Ik hoop dat dit voelbaar is als je het leest. Wij vrouwen doorlopen allemaal dezelfde levensfasen. De een wat eerder of intenser dan de ander, maar we zijn hoe dan ook connected. We zijn allemaal zusters. Wat we gemeen hebben is wat ons verbindt. En dat is meer dan je denkt.”

Kritiek leveren is makkelijker dan begrip hebben

Maria Tailor: “In de waan van alledag en door alles wat de maatschappij van ons verlangt, vergeten we die connectie weleens op te zoeken. Door mijn werk als influencer en tv-persoonlijkheid maak ik helaas vaak mee dat vrouwen zich negatief uitlaten over elkaar. Kritiek leveren is makkelijker dan begrip hebben voor elkaar. Iedere vrouw doet haar best op haar eigen manier en we zouden daar meer inspiratie uit moeten halen. Ik hoop dat we elkaar meer op waarde zullen schatten en elkaar meer zullen upliften.”

“Vrouwen moeten elkaar empoweren, niet downgraden of veroordelen. Wij vrouwen zijn zo krachtig. Als we ons verenigen zijn, zijn we niet te stoppen!”- Kim Feenstra

 

Onthulling nieuwste Kek Mama 

Om al deze mooie en vooral waardevolle onderwerpen op een welverdiende manier aan bod te laten komen, is het evenement groots aangepakt. De bekendmaking vond plaats in het gloednieuwe rooftop-restaurant LuminAir in Amsterdam. Het evenement was tot in de puntjes verzorgd en vormde de perfecte locatie voor het evenement. Onder het genot van hapjes, drankjes en inspirerende speeches werd er volop genoten van deze prachtige dag.

Dit evenement heeft niet alleen laten zien hoe krachtig en inspirerend vrouwelijke vriendschappen kunnen zijn, maar het heeft ook de waarde van verbinding en ondersteuning in het ouderschap benadrukt. Laten we elkaar blijven steunen en versterken, en samen genieten van de mooie en uitdagende momenten die het ouderschap met zich meebrengt.

Wil jij ook 5 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk