C&A x Kek Mama Outerwear event

C&A en Kek Mama weten wel hoe ze een middag vol avontuur en quality time met je kind(eren) moeten organiseren. Op woensdag 27 september kwamen een heleboel mama’s en kinderen samen voor het ‘C&A x Kek Mama Outerwear event’. De zon liet zich graag nog even zien voor een onvergetelijke dag met een stijlworkshop van Lizet Greve voor de mama’s, een knutselsessie van Rebecca Boektje voor de kids, een speurtocht, fotoshoot, lunch én voor iedereen een nieuwe outfit.

Start van het event

De dag begon met een gezellige aankomst van alle moeders en hun kroost, allemaal gekleed in fashionable outfits van de C&A herfstcollectie. Met een lekker stuk appeltaart of een zandkoekje en een kop thee, koffie of limonade en een welkomstwoordje van hoofdredacteur Jannine en C&A PR manager Corlieske kon het programma van start!

Alle moeders en kinderen werden in hun prachtige winterjassen vastgelegd door een professionele fotograaf met het bos als achtergrond. Fotograaf Jesje (Jesje Veling Photography) wist alle moeders en kinderen vrolijk en spontaan op de foto te krijgen. Een mooie herinnering.

 

Style workshop & knutselen 

De style workshop van Lizet Greve was een groot succes. De moeders gingen aan de slag met een moodboard van hun gewenste stijl, waarbij ze lekker mochten scheuren uit Kek Mama magazines. Lizet hielp hen hier vol overgave bij en had bovendien ultieme stylingtips. Ook beantwoordde zij vooraf ingestuurde vragen en kon Lizet direct, met de kleding van C&A, laten zien hoe je de tips kon toepassen!

Terwijl de moeders aan de slag waren met hun eigen stijl te bepalen, knutselde de kinderen erop los met Rebecca Boektje. Alle kids verzamelden zich bij de tafels en kregen de keuze uit verschillende knutselwerkjes. Zo kon je een monster maken van een wc-rol, een potje vullen met blaadjes (als waxinelichthouder), een leeuw maken van blaadjes, een dennenappel versieren als slak of gewoon lekker je eigen gang gaan. “Eindelijk mocht mijn zoon helemaal los met glitters, daar heb ik thuis een hekel aan”, aldus een blije winnares.

 

 

Speuren, spelen en smullen

De gehele dag konden de kinderen spelen in de grote natuurspeeltuin en de speurtocht doen bij Natuurmonumenten. De kinderen konden daar op zoek naar kleurtjes en deden verschillende opdrachten, waarmee ze over de dieren en natuur leerden. Gezellig én leerzaam! Bovendien werd er de hele gesmuld van de heerlijke broodjes, cakes, bananenbrood en borrelhapjes die werden geserveerd.

Met een grote lach, een arm vol knutsels en een goedgevulde goodiebag en… oké ietwat vermoeide kinderen verlieten de moeders het event. Winnares Danielle: “Het was echt geweldig en we zijn zo verwend. Echt een cadeau zo’n middag.” Dat vonden wij nou ook!

Wil jij ook 5 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk