Gezocht: Stagiair(e) Online campagnes

Ben jij een echte planner en regel jij graag alles tot in de puntjes perfect en ben je óók nog eens creatief? Wil je alles leren op het gebied van content marketing, influencer marketing en branding? Dan is dit de stageplek die jij zoekt! Het projectmanagement team van Familyblend is namelijk op zoek naar een stagiair(e).

Over Familyblend

Familyblend is het moederbedrijf waarin wij merken verbinden met jonge gezinnen. Onder Familyblend vallen de platformen Mamaplaats, Kek Mama (magazine), Mama Magazine, Me-to-We, Baby op komst en het influencer marketing label Familyblend The Agency. Samen met verschillende experts binnen Familyblend zorgen wij ervoor dat merken als Hema, Guts & Gusto, Naïf, Albert Heijn en HelloFresh via de juiste kanalen verbonden worden aan jonge gezinnen.

 

Over jou

Als projectmanagement stagiair leer jij hoe je moet samenwerken met zowel de klant als met je collega’s. Het opzetten van planningen, creëren van gave content en contact onderhouden met klanten worden allemaal onderdeel van jouw werk. Jij laat je niet gek maken door strakke deadlines, maar voelt deze juist als een uitdaging. Per campagne zet jij verschillende tools uit op het vlak van marketing: zoals bijvoorbeeld voor toffe merken als Etos, Nestlé en Disney.

“Tijdens mijn stage kreeg ik veel verantwoordelijkheid en draaide ik écht mee in het team. Daarnaast had ik de mogelijkheid om zelf aan te geven wat ik graag wilde leren en stonden mijn collega’s klaar om te helpen. Een superfijne stageplek!” – Voormalig stagiaire Lindy, tegenwoordig fulltime projectmanager

 

Jouw profiel

HBO denk- en werkniveau

Studierichtingen: Creatieve Business, Communicatie, Commerciële Economie, Media, Informatie & Communicatie (studeer je iets ander, maar denk je toch dat je hier goed past? Solliciteer dan ook zeker!)

Beheersing van de Nederlandse taal

Je hebt ambitie en zit vol met energie

Je bent een echte teamplayer

Wat bieden wij jou? 

Intensieve begeleiding

Direct on the job meedraaien in het projectmanagement team

Ruimte voor eigen initiatief en ideeën

Gezellige en informele werksfeer

Gratis lunch

Heerlijke cappuccino’s van de barista

Een afwisselende stage op de Daalsesingel 51 in Utrecht

Stage vergoeding op basis van 40 uur per week a € 350,- waarvan 8 uur per week aan school

 

 

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren bij het projectmanagement team van Familyblend? Mail dan je motivatie en CV naar planning@familyblend.nl en wie weet drinken we snel een kop koffie in Utrecht. Klik hier om te solliciteren!

 

Wil jij ook 3 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk