Gezocht: Art director Kek Mama (32 uur)

Ben jij een aanpakker en een visuele duizendpoot die graag het voortouw neemt in een creatief productieproces? Heb je liefde voor magazines? Dan is de functie Art director bij Kek Mama iets voor jou!

Over Kek Mama

Kek Mama is hét 360 graden glossy magazinemerk voor moeders. We richten ons op vrouwen met kinderen van 0 tot 12 jaar. Het magazine verschijnt 16x per jaar (12 reguliere edities en 4 specials) en is hét momentje voor jezelf: met eerlijke verhalen, persoonlijke interviews en herkenbare columns. De succesvolle website KekMama.nl trekt ruim 2,5 miljoen unieke bezoekers per maand. Daarnaast maken we herkenbare podcasts en video’s voor Kek Mama TV en bedienen we een grote community op onze social kanalen.

 

Wat doe je?

Je staat aan het hoofd van een betrokken team van vormgevers waarmee je elke maand een topproduct aflevert. Je zet de vorm- en beeldtaal van Kek Mama haarfijn neer op alle platformen van Kek Mama. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de restyling van Kek Mama in 2023. Jij maakt de moodboards, kleurenpaletten en bent aanwezig bij covershoots. Jij doet er alles aan om het merkgevoel van Kek Mama stevig neer te zetten en de covers de schappen uit te laten knallen.

 

Wie ben je?

– Het (freelance) team aan vormgevers bevlogen aansturen en creatief inspireren is geen probleem voor jou

– Je hebt merkvisie en weet dat te vertalen in vormgeving en te communiceren naar het team

– Op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van vormgeving vind jij leuk, crossmediaal denken past ook in jouw straatje

– Vrienden omscrhijven jou als proactief, stressbestendig, flexibel en assertief

– Je werkt planmatig, verdeelt het werk op een efficiënte manier, prioriteert en verbetert werkprocessen 

– Topkwaliteit is voor jou belangrijk en hebt relevante kennis van Indesign, Photoshop, illustrator en Excel heb jij

– Ervaring met After Effects is een pré

– Je hebt een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in de richting van vormgeving/design

– Je hebt minimaal zeven jaar werkervaring op het gebied van commercieel grafisch ontwerpen en hebt aantoonbare ervaring met het maken van tijdschriften

Wat biedt Familyblend jou? 

Familyblend is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf met veel persoonlijke aandacht in de vorm van ontwikkelingsgesprekken en bijbehorende budgetten (€500,- per jaar). Het hechte team van collega’s geeft elkaar regelmatig updates over wat er speelt binnen het bedrijf. Maandelijks bespreken we de highlights en de cijfers en sluiten we af met een leuke borrel. En voor dat extra stukje teambuilding gaan we aan het eind van het jaar met z’n allen naar het buitenland. Zo zorgen wij ervoor dat al dat harde werken wordt beloond!

 

Nog een paar leuke extra’s:

– Laptop van de zaak

– Maandelijkse telefoonkosten vergoeding

– Reisvergoeding

– Mogelijkheid tot hybride werken

 

Familyblend is gevestigd aan de Daalsesingel 51 in Utrecht. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Mail jouw cv, motivatie én portfolio vóór 24 februari naar jannine@familyblend.nl.

 

Wil jij ook 3 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk