Familyblend groeit in expert rol ‘jonge
gezinnen’ met overname Mama Magazine

Per 1 april 2022 is Mama Magazine, het online magazine voor Mama’s, overgenomen door Familyblend en Kompas. Founder en hoofdredacteur Tessa Heinhuis verhuist mee en krijgt een dubbelrol als hoofdredacteur van Mama Magazine en Online Manager van Kek Mama.
Tessa Heinhuis: “De online plek voor de hippe, jonge moeder uit de stad. Dat miste echt nog toen ik zelf moeder werd van Bodi en Daaf. Ik ben trots op wat er nu al staat en kijk ontzettend uit naar de mooie stappen die we de komende tijd met Mama Magazine gaan zetten.”

Rik van Elk (CEO en oprichter van Familyblend): “We zijn enorm blij met de komst van Tessa en dat Mama Magazine onderdeel wordt van het portfolio van Familyblend. Dat portfolio bestaat uit Mamaplaats, Kek Mama, 2.000+ mommy influencers en een affiliate netwerk dat volledig gericht is op het jonge gezin.

 

De toevoeging van Mama Magazine past perfect in onze groeistrategie. Maandelijkse bereiken we nu meer dan 3 miljoen gezinnen. Naast een groot bereik hebben we steeds beter data en inzichten. Zo kunnen we zeer impactvolle en creatieve campagnes doen voor onze adverteerders.”

Over Mama Magazine

Van je eerste zwangerschap tot aan die wervelende puberjaren: het is nogal wat. Het is nogal veel. Van de ene op de andere dag ben je moeder en dat ben je voor altijd. Jij bent de moeder van je kinderen, niemand anders. Wat een vreselijke verantwoordelijkheid soms, hè? Mama Magazine inspireert je met al het nieuws dat je als jonge moeder wilt weten. Eerlijk, puur, gezellig en rauw: dat is waar we voor staan. Ontroerend, gevat, mooi en grappig. We delen de virals die rondgaan en de zeldzame babynamenlijsten die je wilt opslaan voor later.

Dagelijkse updates over wat er speelt in de wereld, psychologie, carrière, lifestyle en natuurlijk alles over je zwangerschap, kraamtijd, de tropenjaren met een kind thuis, op weg naar een tweede, de derde…? De balans in een gezin, de ruzies tussen je zoons en dochters, de relatie met je partner een beetje juicy houden, je sociale leven waar je geen puf meer voor hebt, terwijl je je vriendinnen ook mist… Hoe in godsnaam flik je het allemaal? Wij hebben ook geen idee. We weten maar één ding zeker. You are a mom. En wij moms doen dit mooi maar even. Vanaf nu met je nieuwe best friend aan je zijde, voor een lach en een traan. 

Over Familyblend

Familyblend is dé marketing agency die merken met jonge gezinnen verbindt. Dit doen we inmiddels al meer dan 16 jaar met onze merken Mamaplaats, Kek Mama, ons influencer netwerk, affiliate netwerk en Mama Magazine. Onze expertise over deze doelgroep en onze media tools zorgen ervoor dat wij als kennispartner merken een unieke en uiterst gerichte service kunnen bieden. Wij blenden doelstellingen naar succesvolle campagnes en samenwerkingen.

 Let’s talk!

Wil jij ook 3 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk