MAMA Magazine

Dagelijkse updates over wat er speelt in de wereld, psychologie, carrière, lifestyle en natuurlijk alles over je zwangerschap, kraamtijd, de tropenjaren met een kind thuis, op weg naar een tweede, de derde…? De balans in een gezin, de ruzies tussen je zoons en dochters, de relatie met je partner een beetje juicy houden, je sociale leven waar je geen puf meer voor hebt, terwijl je je vriendinnen ook mist..

Hoe in godsnaam flik je het allemaal? Wij hebben ook geen idee. We weten maar één ding zeker. You are a mom. En wij moms doen dit mooi maar even. Vanaf nu met je nieuwe best friend aan je zijde, voor een lach en een traan staat MAMA Magazine voor je klaar.

1,2M

Unieke bezoekers/mnd.

3M

Paginaweergaven /mnd.

4,4K

Twitter volgers

200k

Maandelijkse Pinterest kijkers

14k

Facebook
fans

Hoofdredacteur Tessa Heinhuis over MAMA Magazine

“Van je eerste zwangerschap tot aan die wervelende puberjaren: het is nogal wat. Het is nogal veel. Van de ene op de andere dag ben je moeder en dat ben je voor altijd. Jij bent de moeder van je kinderen, niemand anders. Wat een vreselijke verantwoordelijkheid soms, hè?

MAMA Magazine inspireert je met al het nieuws dat je als jonge moeder wilt weten. Eerlijk, puur, gezellig en rauw: dat is waar we voor staan. Ontroerend, gevat, mooi en grappig. We delen de virals die rondgaan en de zeldzame babynamenlijsten die je wilt opslaan voor later. Dagelijkse updates over wat er speelt in de wereld, psychologie, carrière, lifestyle en natuurlijk alles over je zwangerschap, kraamtijd, de tropenjaren met een kind thuis, op weg naar een tweede, de derde…? De balans in een gezin, de ruzies tussen je zoons en dochters, de relatie met je partner een beetje juicy houden, je sociale leven waar je geen puf meer voor hebt, terwijl je je vriendinnen ook mist… Hoe in godsnaam flik je het allemaal? Wij hebben ook geen idee.

We weten maar één ding zeker. You are a mom. En wij moms doen dit mooi maar even. Vanaf nu met je nieuwe best friend aan je zijde, voor een lach en een traan.”

Tessa Heinhuis, founder en hoofdredacteur

Je kinderwens, 1e zwangerschap, bevalling, kraamtijd, verlof, baby, dreumes, peuter en kleuter: we got you!

MAMA Magazine

Op www.mamamagazine.nl vind je dagelijkse updates over wat er speelt in de wereld, psychologie, carrière, lifestyle en natuulijk alles wat te maken heeft met het ouderschap. Naast de eigen website van MAMA Magazine kan je MAMA Magazine ook vinden op diverse social media kanalen.

Ook verbinding creëren met de doelgroep van MAMA Magazine?