Babydrogist: Affiliate marketing

Babydrogist.nl is dé online drogist voor baby en kind.

Het doel van Babydrogist is gericht online jonge gezinnen te bereiken om zoveel mogelijk bestellingen te realiseren met een rendabele ROI. Daarbij ligt de focus op nieuwe klanten, maar ook op herhaalbestellingen van bestaande klanten in deze competitieve markt van luiers en babyverzorging.

Adviseren

Familyblend adviseerde het gebruik van het affiliate netwerk van Familyblend. Via dit affiliate netwerk is Babydrogist zichtbaar op diverse relevante platformen. Die bieden zichtbaarheid, sturen aan tot activatie en genereren zo relevante traffic, waarbij op conversies afgerekend wordt.  

Verbinden

Tool: Affiliate netwerk van Familyblend

Door veel relevante publishers wordt er gericht verkeer naar Babydrogist gestuurd. Deze promotie vindt plaats op een mix van uiteenlopende publisher platformen. Het gaat hier om productvergelijkers, contentmailers, aanbiedingsplatformen en Google shopping partners.

Optimaliseren

De campagne kent de volgende kernresultaten:

Kwalitatief resultaat

  • Zichtbaarheid op vele relevante en diverse platformen waar de doelgroep “moeders” zich bevindt;
  • We sturen relevant verkeer naar Babydrogist.nl en werken met publishers in verschillende fasen van de customer journey;
  • Frequent contact en een goede partnership, wat leidt tot continue verbetering van de campagne. Zowel in kwantiteit als kwaliteit.

Kwantitatief resultaat

Per kwartaal stuurt Familyblend >100.000 relevante bezoekers naar Babydrogist. Dit levert een omzet van ruim 300.000 euro op. Door sturing en optimalisatie wordt de gewenste ROI behaald en neemt het aantal platformen dat promotie voert, toe.

Wil jij ook 3 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jou merk