New Family Member: Onze nieuwe Project Manager Kim Vlug!

Even voorstellen.

Welkom!

Kim Vlug (25) versterkt sinds juni ons Project Management team. Wie is Kim? We stellen haar even voor.

De afgelopen 6 jaar heeft Kim Media, Informatie en Communicatie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en als Social Media Marketeer gewerkt bij Nouvez. Kim heeft dan ook affiniteit met marketing- en social media strategieën. Wat veel mensen niet weten, is dat Kim ook haar eigen sieradenwebshop heeft, die het op Instagram zeer goed doet!

 

Vertel Kim, waar kom je vandaan?

“Ik kom uit Woerden. De regio Utrecht is voor mij echt mijn thuis. Ik woon in de gezellige wijk Lombok. Mijn ouders en hondje wonen vlakbij in Vleuten, dus ik ben daar ook veel te vinden!”

 

Wat vind jij leuk aan je werk?

“Structuur en lijsten! Ik houd echt van overzicht, ik ben namelijk echt een ‘regel-persoon’. De functie Project Manager past eigenlijk heel erg bij me, maar ik heb ook een echte passie voor social media marketing. Dit heb ik in mijn werk bij Nouvez (een interieur start-up) ook veel gedaan. Het is mijn doel om mijn skills binnen het project ‘managen’ te verbreden en op een hoger niveau te komen. Ook vind ik het gaaf dat wij als Project Managers ook redactioneel werken. Het stukje creatie van de projecten komt ook bij ons te liggen, wat wij samen doen met de redactie. Die creativiteit komt samen met het regelen van de campagne. Deze combi is erg leuk.”

Energie!

Waar krijg jij energie van?

“Mijn collega’s! Een goede sfeer is belangrijk en plezier geeft mij energie. De sfeer maakt echt dat ik zin heb om aan het werk te gaan. Ik ben ook resultaatgericht; ik krijg energie van mijn klantenfeedback, of dit nou een compliment of een tip is. Wanneer ik bijvoorbeeld te horen krijg dat iets stroef liep, krijg ik juist motivatie om het anders te doen. Ik vind dat alleen maar super fijn, omdat dit ook voelt als een waardering. Gelukkig heb ik dit nog nooit meegemaakt, haha!”

Even wat anders dan werk; wat doe je in je vrije tijd?

“Ik heb al een paar jaar mijn eigen sieradenwebshop, en dit gaat nog steeds goed! Ook vind ik het superleuk om lekker te borrelen of uit eten te gaan. Mijn ouders hebben thuis een heel lief hondje, een labradoodle, waardoor ik daar graag ben. Ook houd ik heel typisch van winkelen. Reizen vind ik ook heel leuk en met name citytrips. Ik zou het liefst alle steden in Europa gezien hebben, maar ik heb nog een flink lijstje te gaan.”

Wat zou jij tegen je eigen klanten willen zeggen?

“Dat wij als Project Management team ook heel creatief zijn. Voor onze klanten lijkt het alsof wij heel veel uitvoeren en plannen, wat ook zo is, maar we pakken daarnaast ook veel redactie en creatiewerk op. Dit is goed om te weten, omdat wij als project managers ook mee kunnen denken over de branding en creativiteit van het merk. We kunnen brainstormen hoe iets beter kan dan bijvoorbeeld in eerste instantie is bedacht. Daardoor kunnen we content ook tot een hoger niveau tillen dan voorheen. We hebben intern een heel hecht team die samen echt iets tofs neer kunnen zetten.”

 

 

Lijkt het jou ook leuk om bij Familyblend komen werken? Bekijk dan onze vacatures!

 

Wil jij ook 3 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk