New family member: Lieke de Brabander

Even voorstellen.

Welkom!

Lieke de Brabander werkt sinds mei onze nieuwe Influencer Expert! Deze mommy blogger neemt haar passie voor social media en haar eigen kids mee in haar nieuwe job. Wat begon als een hobby, is verandert in haar eigen baan!

Vertel Lieke, waar kom je vandaan?  

 

“Ik kom uit Arnhem! Ik woon daar nu vijf en een half jaar met Dwight, June, James en Mason. Eigenlijk ben ik nog niet zo lang bezig als influencer mommy. Daarvoor werkte ik jarenlang in de horeca. Door de corona crisis kwam ik thuis te zitten, waardoor ik ben begonnen met bloggen. Ik ben toen echt mijn volgers steeds meer mee gaan nemen in mijn dagelijks leven en rouwproces, waardoor ik snel groeide op Instagram. Wat ik nu dus doe is een hele grote carrièreswitch voor mij!”

Wat vind jij leuk aan je werk?   

“Elke dag is anders en elke influencer campagne is anders. Het matchen van de influencers aan campagnes, het bedenken van leuke ideeën en de uitdagingen die daarbij komen kijken vind ik het super leuk. Bij de ene campagne heb ik al meteen een influencer in m’n hoofd, bij de ander is het goed zoeken naar een passend profiel, want niet elk profiel is geschikt voor elke campagne.”

Waar krijg jij energie van?  

 

“Van positiviteit! En een lekker zonnetje dat schijnt. Als ik mooie momenten beleef, succes campagnes op werk heb maar ik geniet ook erg van leuke dagen thuis. Dat zijn voor mij de grootste energieboosters.”

Even wat anders dan werk; wat doe je in je vrije tijd?   

 

“Dagjes weg met mijn gezin, dat maakt mij echt blij. Het maakt niet uit waarheen; fietsen, lekker eten, leuke pretparken, een dagje strand, dit kan van alles zijn. Ik vind het heel lekker in mijn vrije tijd echt vrij te zijn. Dat betekent voor mij geen tv, geen social media en dus ook geen telefoon.” 

Wat zou jij tegen de andere influencers op mamaplaats willen zeggen? 

 

“Blijf echt jezelf en blijf doen wat jij leuk vindt. Op die manier houd je plezier in wat je doet.”

Wat is jouw ambitie bij familyblend?

 

“Ik zou het ontzettend tof vinden om evenementen te organiseren voor familyblend. Van influencer event tot mamaplaats of familyblend event; ik zou dat super leuk vinden. Ik zou daarmee ook graag de funfactor echt willen overbrengen naar onze mommy bloggers: het is leuk om voor ons te schrijven en influencer te zijn!”

 

Wil jij ook 3 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk