New familymember: Pauline van Sterkenburg

Social Media Redacteur, Kek Mama

Welkom!

Familyblend heeft een nieuwe family member! Pauline van Sterkenburg is begonnen als Social Media Redacteur voor Kek Mama. Wie is Pauline? We stellen deze topper graag even aan je voor!

Pauline komt ons team versterken! Met deze powervrouw als versterking kan dit niet anders dan goed gaan. Benieuwd naar Pauline? Lees snel verder (of zie hier haar werk)!

“Ik hoop met social media een verschil te kunnen maken en via het platform meer buzz rondom Kek Mama te creëren, met mooie resultaten als gevolg.

Vertel, wie ben je en waar kom je vandaan?

Mijn naam is Pauline van Sterkenburg, ik ben 31 jaar en ik woon in het mooie Arnhem. Ik kom oorspronkelijk uit Utrecht / Betuwe, maar 3 jaar geleden was ik toe aan een nieuwe start en ben ik naar het oosten van het land verhuisd. En dat bevalt goed!

Daarnaast roep ik altijd dat Parijs mijn tweede thuis is. Ik ben namelijk tweetalig opgevoed en dankzij mijn Franse moeder heb ik het land, de cultuur en de taal van jongs af aan meegekregen.

Wat heb je hiervoor gedaan? 

Voor Kek Mama heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt als o.a. content specialist, copywriter en online marketeer. Ook ben ik een tijdje als freelancer aan de slag gegaan op het gebied van social media, maar ik merkte opgegeven moment dat ik de stabiliteit en collega’s om me heen miste. Niet alleen vanwege de gezelligheid, maar ook om lekker mee te sparren en ideeën uit te wisselen. De gesprekken en het sollicitatieproces bij Kek Mama voelde zó goed, dat de stap naar een vast dienstverband geen lastige keuze was.

Wat vind jij leuk aan je werk? Waar krijg jij energie van?

Ik vind vooral het creatieve aspect heel leuk. Ik ben altijd wel een creatief persoon geweest. Of het nu gaat om bloggen, fotograferen of content maken, ik krijg er simpelweg energie van. Daarnaast heb ik een fascinatie (en lichte obsessie) voor social media, waardoor deze rol echt voor mij is weggelegd.

New familymember Bram Knol

 

Even wat anders dan werk; wat doe jij in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik in de sportschool te vinden, kijk ik graag naar series en films en kan ik echt genieten van een hapje, drankje en gezellige mensen om me heen. En uiteraard quality time met mijn vriend.

 

Wat zijn jouw ambities bij familyblend?
Ik hoop met social media een verschil te kunnen maken en via het platform meer buzz rondom Kek Mama te creëren, met mooie resultaten als gevolg. Mijn ambitie is dan ook om samen met het bedrijf te groeien en ontwikkelen. Let’s do this!

Wil jij ook 5 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk