New familymember: Bram Knol

Data & analytics manager

Welkom!

Familyblend heeft een nieuwe family member! Bram Knol is begonnen als data & analytics manager. Wie is Bram? We stellen hem even voor!

Bram komt ons team versterken! Deze super sportieve en tevens ook gezellige man komt verder werken aan de dataproducten van Familyblend. Benieuwd naar Bram? Lees snel verder!

“Ik zie veel potentie om data nog waardevoller te maken voor zowel opdrachtgevers als intern.

Vertel, wie ben je en waar kom je vandaan?

Mijn naam is Bram Knol, 28 jaar oud, en ik kom uit Amsterdam. Ik woon hier inmiddels 6 jaar nadat ik het mooiste dorp aan de noordkust, ‘Petten’, heb verlaten.

Wat heb je hiervoor gedaan? En, wat vind jij leuk aan je werk?

Voor mijn tijd bij Familyblend werkte ik als Data Consultant aan diverse data-projecten voor verschillende bedrijven, waarbij ik me richtte op het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Mijn passie ligt in het diepgaand begrijpen van een organisatie, zodat data een krachtig hulpmiddel kan worden binnen de dienstverlening. Gezien het brede bereik van Familyblend, zie ik veel potentieel om data nog waardevoller te maken voor zowel opdrachtgevers als interne afdelingen. Het oplossen van deze puzzel geeft mij energie.

Even wat anders dan werk; wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd focus ik op vitaliteit door middel van boksen, voetbal, fitness en hardlooptrainingen. Vervolgens balanceer ik dit met gezellige bijeenkomsten met vrienden, waarbij hapjes en drankjes rijkelijk aanwezig zijn.

Wat is jouw ambitie bij Familyblend?

Mijn ambitie ligt in het leveren van waardevol werk voor Familyblend, en daarnaast heb ik plannen om mijn eigen onderneming te starten in het datadomein. Ik sta altijd open voor goede ideeën en een ongezouten mening.

New familymember Bram Knol

Wil jij ook 5 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk