New familymember: Bente de Bruijn

Projectmanager

Welkom!

Familyblend heeft een nieuwe family member! Bente de Bruijn is begonnen als projectmanager. Wie is Bente? We stellen haar even voor!

Bente komt ons projectmanagement team versterken! Deze gezellige Brabantse is altijd te vinden in de bioscoop (zelfs met hoge temperaturen!). Benieuwd naar Bente? Lees snel verder!

“Ik wil als deel van Familyblend bijdragen aan de ontwikkeling van het bedrijf en samen met de rest knallen!”

Vertel Bente, waar kom je vandaan?

“Ik ben geboren in Den Bosch, waar ik nu sinds een paar maanden ook weer woon. Tot mijn achttiende heb ik bij mijn ouders in een klein dorpje in de buurt van Zaltbommel gewoond, waarna ik voor mijn studie en stage vier jaar in Amsterdam heb gewoond.”

Wat heb je hiervoor gedaan?

“Als onderdeel van mijn studie heb ik een half jaar stage gelopen bij &C in Amsterdam. Hier heb ik na mijn afstuderen nog een aantal maanden gewerkt als sales support en project manager, totdat ik afgelopen september begon aan mijn master in Rotterdam. Maar, na het eerste semester hiervan afgerond te hebben, begon het toch weer te kriebelen. Ik wilde voordat ik aan mijn scriptie zou beginnen toch nog even rondkijken en meer ervaring opdoen op de werkvloer. Zo ging ik op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging en kwam ik via Amanda terecht bij Familyblend, waar ik tot mijn scriptie aan de slag zal gaan als project manager.”

New familymember Bente de Bruijn

Wat vind jij leuk aan je werk?

“Ik houd er van om de hele dag lekker bezig te zijn met afwisselende taken, wat natuurlijk goed uitkomt als je project manager bent. Het constante klantencontact zorgt er ook voor dat geen dag hetzelfde is, dat vind ik heel fijn.”

Energie!

Waar krijg jij energie van?

“Ik krijg energie van nieuwe uitdagingen en als ik zie dat ik vooruitgang boek. Als ik zie dat ik de dingen door begin te krijgen en steeds meer zelfstandiger te werk kan gaan, word ik daar enthousiast van.”

Even wat anders dan werk; wat doe je in je vrije tijd?

“In mijn vrije tijd ben ik vooral druk met mijn puppy Billie en doe ik veel leuke dingen met mijn vrienden en vriend. Zeker in de zomermaanden vind ik het lekker om de hele avond op het terras te zitten en je vindt me ook vaak in de bioscoop (zelfs met hoge temperaturen).”

Wat is jouw ambitie bij Familyblend?

“In de komende maanden bij Familyblend hoop ik veel bij te leren en veel nieuwe contacten te leggen. Ik wil als deel van Familyblend bijdragen aan de ontwikkeling van het bedrijf en samen met de rest knallen!”

Wil jij ook 5 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk