New family member: Zoë Servaas

Marketing Manager

Welkom!

Familyblend heeft een nieuwe family member! Zoë Servaas is ons marketing team komen versterken. Wie is Zoë? We stellen haar even voor!

Zoë komt uit het Pittoreske Driebergen-Rijsenburg en is fanatiek rugby supporter. Het is daarom ook niet gek dat ze bij alle wedstrijden aanwezig is en in verschillende commissies binnen de rugbyclub zit. Grappig feitje, Zoë zelf doet niet aan rugby. Benieuwd naar Zoë haar andere hobby’s en ambities binnen Familyblend? Lees dan snel verder!

“Elke jonge moeder heeft straks een abonnement op Kek Mama, leest artikelen op de website van Mama Magazine en plaatst eerlijke eigen content op Mamaplaats”

Vertel Zoë, waar kom je vandaan?

“Ik ben geboren en getogen in in het Pittoreske Driebergen-Rijsenburg. Een klein dorpje, dicht bij Utrecht. Hier woon ik samen met mijn vriend in een heerlijk huis. Je moet heel erg je best doen om ons weg te krijgen uit Driebergen. Het ligt ideaal gelegen: midden in het land! Je bent zo in Amsterdam, maar ook zo in Eindhoven. Daarnaast wonen veel vrienden en familie om de hoek, dus gegarandeerd gezelligheid!”

Wat vind jij leuk aan je werk?

“Marketing is ontzettend breed, maar dat maakt het juist heel erg leuk. De ene keer ben je bezig met een strategie om meer abonnees te werven en de andere keer sta je een beurs op te bouwen. Geen dag is hetzelfde. Ook vind ik het leuk dat zowel marketing als de branche waar we inzitten continu veranderd. ‘Vroeger’ had je alleen nog maar offline marketing, maar in de tijd van nu kan je natuurlijk niet om de digitale marketing heen. En dat is nou juist de uitdaging: hoe zet je alle kanalen op de juiste manier in om jouw doelgroep te bereiken?”

Energie!

Waar krijg jij energie van?

“Een vrijdagavond gezellig met mijn vrienden of familie kan al een enorme glimlach op mijn gezicht toveren. Het zijn de kleine dingen die het doen hé!”

Even wat anders dan werk; wat doe je in je vrije tijd?

“In mijn vrije tijd zit ik alles behalve stil. Dat zou ik soms eens wat meer moeten doen, haha. Het liefst plan ik mijn weekend helemaal vol met allerlei activiteiten die ik samen met mijn lieve familie en vrienden kan doen. Uiteten, winkelen, borrelen en ga zo maar door. Daarnaast ben ik ook veel op het rugbyveld te vinden en zit dan ook in verschillende commissies binnen de rugbyclub. Leuk weetje: zelf rugby ik niet, maar ik ben wel een fanatieke supporter. Ik moedig de teams maar al te graag aan langs de zijlijn, om vervolgens de overwinning te vieren tijdens de derde helft!”

Wat is jouw ambitie bij Familyblend?

“We hebben fantastische merken bij Familyblend met allemaal hun eigen USP’s, maar nog niet iedereen is bekend met al deze merken. Daarom wil ik samen met mijn team de marketing voor alle mooie merken van Familyblend zo goed en strak neer te zetten, zodat niemand meer om ons heen kan. Oftewel, elke jonge moeder heeft straks een abonnement op Kek Mama, leest artikelen op de website van Mama Magazine en plaatst eerlijke eigen content op Mamaplaats.”

Wil jij ook 3 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk