New family member: Torill Wijnen

Head of Influencer Marketing

Welkom!

Familyblend heeft een nieuwe family member! Torill Wijnen is ons team komen versterken. Wie is Torill? We stellen haar even voor!

Torill is in november gestart als Head of Influencer Marketing bij Familyblend. Deze duizendpoot krijgt energie wanneer ze met meerdere projecten tegelijkertijd bezig is en gaat een grote to do-lijst dan ook niet uit de weg. In haar vrije tijd kan ze haar creativiteit kwijt in illustreren en ze is trotse mama van twee jonge kindjes!

“Het leukste aan mijn werk is het verbinden van merken met talenten.”

Vertel Torill, waar kom je vandaan?

“Ik kom uit Amsterdam! Geboren en getogen, zonder mooi plat accent helaas. Ik ben opgegroeid in de mooie Jordaan, wat voelde als een dorp binnen een grote stad. Mijn ouders zijn beide creatief en hebben hier hun beroep van gemaakt. Ik heb me daar altijd vanaf weten te zetten door een commerciële kant te kiezen binnen mijn carrière.

Maar, zoals je begrijpt ontkom je er niet aan als het je met de paplepel is ingegoten. Ik hou van illustreren en creëren. Mijn grootste droom is om ooit mijn eigen huis te bouwen (of verbouwen), uiteraard met een team aan experts, maar ik durf te geloven dat ik nog ver kom.”

Wat vind jij leuk aan je werk?

Het leukste aan mijn werk is het verbinden van merken met talenten waarbij we enerzijds de authenticiteit van de influencers bewaken en mooi passende content maken. Met een creatieve briefing kom je ver en daar ben ik zeker fan van. En anderzijds het succes meten (is weten!) en KPI’s nastreven.”

Energie!

Waar krijg jij energie van?

Ik hou van een goede to do-lijst, zolang ik bezig ben staat mijn motor aan. Ik vind het leuk om met meerdere projecten tegelijk bezig te zijn en hierin te moeten schakelen. Dit is ook één van de redenen dat het werken bij Familyblend mij zo aanspreekt. In mijn privéleven kan een knuffel of glimlach van mijn kinderen (zo cliché, ik weet het) mij veel energie geven, maar is een goede workout of borrelmiddag of -avond met vrienden ook iets waar ik goed op ga.”

Even wat anders dan werk; wat doe je in je vrije tijd?

“Zoals ik al liet vallen, illustreer ik in mijn vrije tijd. Dit deelde ik voorheen (staat even op pauze) op Instagram onder de naam illustratori.amsterdam. Ik heb al het één en ander in opdracht mogen doen. Ik hou ervan om grafische vlakken te gebruiken of juist hele fijne lijnen. Daarnaast heb ik meerdere stylen waar ik vanuit werk, wat het extra divers maakt. Met de komst van mijn kleintjes heb ik de afgelopen tijd weinig kunnen illustreren, maar het staat op de planning!  Nu geniet ik vooral van het gezinsleven en (als het weer het toelaat) zoveel mogelijk naar buiten gaan en wandelen met af en toe een pitstop bij een klimrek.” 

Wat zou jij tegen de influencers van Mamaplaats willen zeggen?

“Dank voor het delen van jullie persoonlijke verhalen. Dit geeft andere moeders zoveel herkenning en bevestigt dat we er niet alleen voor staan. Dat iedereen zo open is vind ik echt bijzonder mooi.”

Wat is jouw ambitie bij Familyblend?

“Een grote impact maken met campagnes en zorgen voor groei. We hebben mooie plannen, zoals het uitbouwen van de inhouse agency. Die wil ik heel graag samen met het team gaan verwezenlijken. Ik heb er zin in!”

Wil jij ook 3 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk