New Family Member: René van der Mark

Senior Creative

Welkom!

Familyblend heeft een nieuwe family member! René van der Mark (34) versterkt sinds november ons team. Wie is René? We stellen hem even voor. 

René is op 1 november gestart als Senior Creative bij Familyblend. Deze trotse papa werkt al 10 jaar in de media & reclame en is verslaafd aan content, spelen met LEGO en zijn mooie gezin. En hij vindt papa zijn het leukste wat er is!

 “Media en creativiteit zijn altijd in beweging, dat maakt het iedere dag weer super dynamisch, spannend en een beetje gek op een fijne manier.”

Vertel René, waar kom je vandaan?

“Ik kom uit Rosmalen! We zijn net verhuisd en ik woon daar met mijn vrouw Niki, onze kids Noah (4 jaar) & Dalí (bijna 2 jaar) en onze huistijger Teuntje. Rosmalen is voor ons nog nieuw, maar het bevalt supergoed. Er is veel mooie natuur om ons heen zodat we lekker veel buiten kunnen zijn.

Omdat mijn werk zich veel ‘binnen’ afspeelt, vind ik het extra fijn om tussendoor veel buiten te zijn. Lekker wandelen of fietsen met de kids doet een mens goed.”

Wat vind jij leuk aan je werk?

“Media & creativiteit zijn altijd in beweging en dat maakt het iedere dag weer super dynamisch, spannend en een beetje gek op een fijne manier.

Wat ik extra leuk vind, is dat ik bij Familyblend mijn rol als papa echt kan combineren met mijn rol als Creative, omdat we ons primair focussen op de doelgroep ‘jonge gezinnen’, voelt als een win-win.”

Energie!

Waar krijg jij energie van?

“Goede vraag, van hele kleine dingen eigenlijk. Dus als Noah of Dalí iets leuks tegen mij zegt, of een lekkere bak koffie als ik net wakker ben.

Maar, ik krijg ook echt een boost van nieuwe muziek ontdekken, een gala wedstrijd van Ajax, een serie waar ik helemaal in word getrokken, of een nieuwe LEGO set (de nieuwe Home Alone set van LEGO is echt next level). Werkgerelateerd krijg ik energie van inspirerende collega’s, uitdagende briefings en happy klanten.”

Even wat anders dan werk; wat doe je in je vrije tijd?

“Heel verassend (not) spelen met LEGO, uiteraard samen met mijn kids. Lekker erop uit met Niki en de kids, we hebben afgelopen zomer een camper gekocht dus als het even kan gaan we op kampeer avontuur. En ik vind het heerlijk om (lange) stukken te fietsen; podcast aan en gaan.”

Wat is jouw ambitie bij familyblend??

“Mijn persoonlijke ambitie is om elke dag weer te groeien als Creative, maar ook als mens. Ik hoop dat ik mijn persoonlijke groei kan combineren met de ambities van familyblend, zodat we samen naar een volgend level kunnen groeien. Zin in!”

Wil jij ook 3 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk