New family member: Nikita Kwint

Content redacteur

Welkom!

Familyblend heeft een nieuwe family member! Nikita Kwint is de redactie van Mamaplaats komen versterken. Wie is Nikita? We stellen haar even voor!

Nikita is sinds kort het team van Mamaplaats komen versterken. Deze creatieveling kan spontaan bedenken dat ze een tas wil haken in het weekend. Daarnaast is ze super fanatiek, om 07.00 is Nikita al aan het fietsen bij Rocycle!

Waar mijn ambitie uiteindelijk heen zal leiden? Geen idee! Maar ik weet dat er genoeg drive en creatieve ideeën in me zitten om hier achter te komen. The sky is the limit, toch?

Vertel Nikita, waar kom je vandaan?

“Ik kom uit Brabant, uit Bergen op Zoom! Maar voor mijn studie ben ik (alweer 4 jaar geleden) verhuisd naar Den Haag. Deze stad heeft wel echt mijn hartje! Lekker in de zomer op mijn fietsje naar Scheveningen, een feestje mee pakken bij mijn favoriete strandtent Colorado Charlie of ’s avonds een wandeling maken langs de hofvijver, I love it.

Wat heb je hiervoor gedaan?

“Voordat ik bij Familyblend begon heb ik enkele maanden gewerkt bij een Digital Agency, ook in Utrecht. Met de functie als creatieve marketeer heb ik me onder andere bezig gehouden met het bedenken en uitvoeren van een social media strategie!”

Wat vind jij leuk aan je werk?

“De verschillende werkzaamheden waar ik me mee bezig mag houden! Alles wat ook maar een beetje creatief is, vind ik leuk om te doen. Denk bijvoorbeeld aan: nieuwe concepten uitdenken, columns schrijven, design en social media management. Deze afwisselende werkzaamheden houden mijn werkdag dynamisch. Het zorgt ervoor dat ik elke dag weer met een frisse (maar vooral ook creatieve) blik naar mijn werk kan kijken. Daarnaast krijg ik ook veel energie van ons team. Het is fijn om samen te werken met andere creatievelingen die weer met een andere blik naar je werk kunnen kijken.”

Energie!

Waar krijg jij energie van?

“Ik krijg veel energie van mensen om me heen. Positiviteit en de vrijheid om mijn creatieve ideeën na te jagen spelen hierbij een grote rol! Zo heb ik bijvoorbeeld in het weekend ineens het idee om een crochet tas te maken. Super leuk, maar hoe doe je dat? Een uurtje later zit ik op de bank omringt door mijn nieuw gekochte draad, kijkend naar een ‘haken voor beginners video’ op Youtube. Dit gaat ook op in mijn werkleven. Heb ik iets in mijn hoofd over een nieuwe contentstrategie? Dan zit ik vervolgens hard te typen aan een nieuw content plan.”

 

Even wat anders dan werk; wat doe je in je vrije tijd?

“Op een goede ochtend kun je me om 7.00 (!) vinden op de spinningfiets bij Rocycle! Over het algemeen zit ik niet graag stil, ook niet in mijn weekend! Ik slenter dan ook vaak door het centrum van Den Haag of Utrecht: winkels kijken, lekker eten & een drankje doen. Het strand, een nieuw land ontdekken of een gaaf festival meepakken zijn bij mij ook favoriet. Om dan toch even helemaal tot rust te komen van de drukte pak ik soms nog een yogalesje mee.”

 

Wat is jouw ambitie bij Familyblend?

“Hmm mijn ambitie binnen Familyblend? Ik heb nog zo veel wat ik zou willen leren! Ik vind het ontzettend tof om allround kennis op te doen op het gebied van marketing, media en contentcreatie. Ik heb dan ook de ambitie om binnen deze gebieden een voortrekkersrol te vervullen binnen Familyblend. En natuurlijk hoop ik steeds meer verantwoordelijkheid te mogen dragen terwijl ik deze skills verder ontwikkel. Waar mijn ambitie uiteindelijk heen zal leiden? Geen idee! Maar ik weet dat er genoeg drive en creatieve ideeën in me zitten om hier achter te komen. The sky is the limit, toch?

Wil jij ook 3 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk