New family member: Lindy van Ramshorst

Project Manager

Welkom!

Familyblend heeft een nieuwe family member! Lindy van Ramshorst is ons Project Manangement team komen versterken. Wie is Lindy? We stellen haar even voor!

Lindy is een oude bekende bij Familyblend! Ze loopt hier al sinds 2021 rond, maar is sinds juli fulltime project manager! Deze zoetekauw houdt van winkelen, creatief bezig zijn en bakken. Benieuwd naar Lindy? Lees snel verder!

Ik vind het heel erg belangrijk om goed contact te hebben met (mijn) klanten, omdat ik geloof dat je met goed contact ook beter kan samenwerken.

Vertel Lindy, waar kom je vandaan?

Ik kom uit Nijkerk, een kleine stad in Gelderland (naast Amersfoort) en woon daar ook nog steeds met veel plezier! Het fijne aan Nijkerk vind ik dat het in het midden van het land ligt en ik eigenlijk overal snel ben. Daarnaast vind ik de combinatie van natuur (de Veluwe) en het stadse heel erg fijn. Ik kan er echt tot rust komen en genieten van de polder, maar er ook de gezelligheid van de stad opzoeken.

Hoe ben je bij Familyblend terecht gekomen?

Ik begon bij Familyblend als redactiestagiaire begin 2021. Daarna ben ik steeds meer gaan doen voor project management en uiteindelijk heb ik besloten om daar verder te gaan. Ik ben toen de hele zomervakantie blijven werken en heb mijn afstudeerstage er achteraan geplakt bij project management. Toen mijn laatste stage was afgelopen ben ik een half jaar weggeweest, om af te studeren, en nu ben ik sinds begin juli weer aan het werk (met diploma op zak).

Wat vind jij leuk aan je werk?

Ik vind de afwisseling ontzettend leuk. Écht geen dag is hetzelfde, ik ben de hele dag door met verschillende projecten/voor verschillende klanten bezig. Naast de verschillende campagnes zijn de werkzaamheden ook heel wisselend. Zo ben ik de ene dag bezig met branded content en ben ik de volgende dag bezig met het opstarten van een nieuwe campagne. Daarnaast ben ik een beetje een controlfreak en houd ik heel erg van lijstjes en planningen maken, ik denk dat project management daarom heel goed bij mij past.

Energie!

Waar krijg jij energie van?

Ik krijg energie van me-time momentjes, zoals het kijken wat een serie, naar de schoonheidsspecialiste of de kapper gaan, maar ook van mijn vrienden en familie als ik met hen een dagje weg ben of uit eten ga. Vooral de etentjes geven mij veel energie, ik ben dol op lekker eten (en toetjes)!

 

Even wat anders dan werk; wat doe je in je vrije tijd?

Ik ben echt iemand die heel erg van relaxen houdt. Ik vind het heerlijk om ’s avonds thuis te komen na een dag werken en na het eten lekker met een (reality)serie op de bank te ploffen. Daarnaast vind ik het leuk om die relaxte dagen af te wisselen met winkelen (mijn favoriete hobby), bakken (ik ben een mega zoetekauw) en creatief bezig zijn. Laatst heb ik bijvoorbeeld voor het eerst iets geboetseerd van klei en schattige bakjes gemaakt voor mijn sieraden. Een hele fijne vorm van ontspanning.

 

Wat is jouw ambitie bij Familyblend?

Naast dat ik wil doorgroeien tot een senior projectmanager, hecht ik ook veel waarde aan klantcontact. Ik vind het heel erg belangrijk om goed contact te hebben met (mijn) klanten, omdat ik geloof dat je met goed contact ook beter kan samenwerken. Daarom vind ik het extra fijn om kick-offs te doen met klanten, omdat je elkaar dan ziet en je een beeld krijgt bij een persoon. Daarnaast is het natuurlijk veel efficiënter (en gezelliger) om de campagne face-to-face met elkaar door te nemen in plaats van via de mail.

Wil jij ook 3 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk