New family member: Justin Ouwerkerk

Projectmanager

Welkom!

Familyblend heeft een nieuwe family member! Justin Ouwerkerk is ons Projectmanagement team komen versterken. Wie is Justin? We stellen haar even voor!

Justin komt uit het welbekende Blaricum waar de witte wijn altijd koud staat. Toch is ze niet de typische Gooische die je wellicht verwacht. Ze is een gezellige, bezige bij die lastig stil kan zitten! Benieuwd naar Justin? Lees snel verder!

“Vrije tijd, dat is een mooi begrip. Mijn vrije tijd vul ik op met mijzelf nuttig maken!”

Vertel Justin, waar kom je vandaan?

Blaricum, daar woon ik met veel plezier met mijn man Ruben en onze dochters Fay (6 jaar) en Maud (1 jaar). Al 37 jaar woon ik in ’t Gooi. Toch voldoen wij niet aan het echte Gooische plaatje, al moet ik wel eerlijk zeggen dat de witte wijn hier altijd koud staat en we gek zijn op borrelen! Maar wie niet…? Toch! We wonen heerlijk met groen om ons heen, maar kunnen toch de gezelligheid en drukte opzoeken!

Hoe ben je bij Familyblend terecht gekomen en wat heb je hiervoor gedaan?

Door een collega bij Familyblend ben ik enthousiast gemaakt voor mijn nieuwe ‘family’ en ben zo van mijn baan als marketing coördinator in wijn, overgestapt naar projectmanager bij Familyblend. Met coördinator ervaring, maar ook brandmanagement en bureau ervaring, hoop ik veelzijdige ervaring mee te brengen in wat voor mij ’the new media’ is, influencer marketing.

Wat vind jij leuk aan je werk?

Geen dag is hetzelfde, prioriteiten stellen, deadlines halen, processen optimaliseren en het grote geheel zien om zo nog meer te toe te kunnen werken naar de full service agency die Familyblend is. De doelgroep van Familyblend is voor mij echt heel tastbaar, omdat ik zelf (als moeder van 2 dochters van 6 en 1 jaar) volledig de doelgroep ben. Dat maakt de vraagstellingen van klanten, het opstarten van campagnes en het creëren van de content nog leuker!

 

Energie!

Waar krijg jij energie van?

Ik krijg energie als ik voldoening kan halen uit het werk wat ik doe. Maar ik krijg ook energie van mijn dochters (al moet ik ook zeggen dat er periodes zijn dat ze mega veel energie kosten) en van het maken van herinneringen (groot en klein).

Even wat anders dan werk; wat doe je in je vrije tijd?

Vrije tijd, dat is een mooi begrip. Want mijn vrije tijd vul ik op met mezelf nuttig maken, waardoor het aan het uiteindelijk niet voelde als “vrije” tijd. Ik kan bijvoorbeeld niet tegen rotzooi, dus voordat ik aan vrije tijd kan beginnen, moet eerst het huis opgeruimd zijn, de was gedaan, en alles wat er nog meer in mijn hoofd zit. Dan maak ik graag vrije tijd om heerlijk te koken met familie en/of vrienden. Uiteraard met een mooi passende wijn! Bourgondisch borrelen (of het thuis is of buitenshuis) maak ik ook graag vrije tijd voor.

Wat is jouw ambitie bij Familyblend?

“De ‘family’ laten groeien en altijd kijken naar optimalisatie om zo de full service agency zijn voor onze doelgroep (jonge gezinnen) waar je niet omheen kan!”

Wil jij ook 3 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk