New family member: Gia Streppel

Project Manager

Welkom!

Familyblend heeft een nieuwe family member! Gia Streppel is ons team komen versterken. Wie is Gia? We stellen haar even voor!

Gia (23) is een open, sociaal, enthousiast en soms een druk en chaotisch persoon. Ze is gek op gezelligheid en vindt het superleuk om te koken. Maar ook een borrelplank + vriendinnen en familie is voor haar een gouden combinatie.

“Wat ik leuk vind aan mijn werk is het schakelen met klanten, en alles tot in de puntjes goed regelen voor hen.”

Vertel Gia, waar kom je vandaan?

“Ik ben geboren en getogen Helmond. Hiervoor heb ik bij DPG Media gewerkt als sales agent. Super leuk, maar ik heb echt meer uitdaging nodig, en die heb ik zeker gevonden. Via Sophie, ook werkzaam bij Familyblend, ben ik terecht gekomen bij dit bedrijf. Vanaf 1 december ben ik aan de slag en ik heb het mega naar m’n zin! Ik moet toegeven dat ik echt wel moest wennen in het begin. Alles is nieuw en spannend, gelukkig valt alles nu een beetje op z’n plek, daar ben ik blij mee. Mijn gehele team staat echt open voor alle vragen en hebben mij (en nog steeds) enorm geholpen.” 

Wat vind jij leuk aan je werk?

“Tijdens mijn sollicitatie periode heb ik uitgesproken dat ik dol ben op lijstjes maken, to do lijstjes. Ik heb structuur en afwisseling nodig in mijn werk, en dit is wat goed past in een functie als projectmanager. Wat ik leuk vind aan mijn werk is het schakelen met klanten, en alles tot in de puntjes goed regelen voor hen. Om deze to do’s uit te werken en te communiceren binnen het bedrijf, maar ook met influencers. Toch super tof als hier uiteindelijk een mooi resultaat uit komt?

Energie!

Waar krijg jij energie van?

“Vriendinnen, vrienden, familie, hockeyen, een mooi resultaat behalen op werk of prive, koken maar vooral het opeten daarna. Ik kan enorm genieten van een groep mensen verrassen met een leuk gerecht. Zonder idee naar de supermarkt gaan en daar ter plekke verzinnen wat er vanavond op het menu staat. Lang (na)borrelen met een enorme verzameling aan kazen, fantastisch. Oh, en op vakantie gaan.

Even wat anders dan werk; wat doe je in je vrije tijd?

“Dagjes weg gaan, shoppen, uit eten gaan (kan niet wachten totdat weer een mogelijkheid is), en slapen.” 

Wat zou jij tegen jouw eigen klanten willen zeggen?

“Ik ben misschien jong en nieuw in mijn functie/vak, maar ik ga en zal altijd mijn uiterste best doen om de samenwerking zo vlot mogelijk te laten verlopen, en de campagne tot een top resultaat te leiden. Op voorhand al enorm bedankt voor het vertrouwen, ik kijk uit naar heel veel mooie jaren als projectmanager bij Familyblend.”

Wat is jouw ambitie bij Familyblend?

“Naast wat ik net zei, wil ik binnen een aantal maanden en het gehele vak onder controle hebben, een aanspreekpunt zijn voor collega’s en echt iemand zijn waar klanten en collega’s op kunnen vertrouwen. Gewoon heel erg goed worden in mijn werk. ”

Wil jij ook 3 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk