New family member: Esmé Dijk

Influencer Manager

Welkom!

Familyblend heeft een nieuwe family member! Esmé Dijk is ons team komen versterken. Wie is Esmé? We stellen haar even voor!

Esmé is 25 jaar oud en net verhuisd van Amsterdam naar het mooie Utrecht. Ze houdt ervan om opzoek te gaan naar de leukste hotspots en fotoplekjes. Zo geniet ze ieder weekend weer bij een lunchplekje van een avocado -en zalmbroodje, of in de avond van een wijntje met een kaasplankje. Daarnaast kan ze zichzelf uren verliezen in het kijken van de laatste vlogs, TikToks en Instagram posts!

“Ik geniet van alle mensen die ik leer kennen en van de relaties die ik opbouw door middel van meetings en gezamenlijke projecten.”

Vertel Esmé, waar kom je vandaan?

“Oorspronkelijk kom ik uit een dorp in het oosten van het land, genaamd Winterswijk. Dit is een klein dorpje in de Achterhoek, grenzend aan Duitsland. Vanwege mijn studies (Fashion & Textile en Creative Industries) heb ik zes jaar lang in Amsterdam gewoond. Inmiddels heb ik de grote stad verlaten en heb ik een fijn huis gevonden hier in Utrecht.”

Wat vind jij leuk aan je werk?

“Ik kijk veel vlogs en kan uren scrollen door TikTok en Instagram. Dit doe ik omdat ik het heel leuk vind om te kijken, maar het helpt ook heel erg mee om up-to-date te blijven met mijn werk. Zo weet ik alle ins en outs van influencerland. Verder geniet ik van alle mensen die ik leer kennen en van de relaties die ik opbouw door middel van meetings en gezamenlijke projecten.

Energie!

Waar krijg jij energie van?

“Mijn collega’s! Iedereen heeft echt zijn eigen talenten en het is zo motiverend om te zien hoe iedereen dat inzet om een project tot stand te krijgen. Verder leren we ook erg veel van elkaar. Dit doen we door middel van brainstormsessies en vele meetings. Teamwork makes the dreamwork!

Even wat anders dan werk; wat doe je in je vrije tijd?

“In de avonden en weekenden ben ik op dit moment druk met het ontdekken van Utrecht; gezellig wandelen, shoppen, borrelen en lunchen met vriendinnen (zodra dat weer kan). Verder ga ik ook nog vaak terug naar Amsterdam of naar mijn hometown Winterswijk; terug naar de rust en de groene omgeving.” 

Wat zou jij tegen de influencers van Mamaplaats willen zeggen?

“Dat ik hoop dat we samen één grote family kunnen worden! Dit doen we door samen met veel enthousiasme te werken en de positiviteit aan elkaar over te dragen. Ik kijk er naar uit om iedereen te leren kennen en samen te werken aan iets moois.”

Wat is jouw ambitie bij Familyblend?

“Ik wil ervoor zorgen dat de Influencer Marketing naar een hoger niveau wordt getild. Zo wil ik aan nog niet-aangesloten influencers laten zien dat Familyblend dé place to be is voor mommy influencers. Zo zorgen wij voor begripvolle communicatie en campagnes, passend bij de boeftes van de influencers!”

Wil jij ook 3 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk