New family member: Chantal van Leeuwen

Salesmanager

Welkom!

Familyblend heeft een nieuwe family member! Chantal van Leeuwen is ons sales team komen versterken. Wie is Chantal? We stellen haar even voor!

Chantal is gek op lekker eten en drinken. Samen het haar vrienden en familie geniet ze van heerlijke borrelplanken met een lekker wijntje. Daarnaast kan je haar vaak struinend vinden in de stad en dan vooral in de leuke boetiekjes! Benieuwd naar Chantal? Lees snel verder!

Wanneer we met de klanten/merken een structurele partnership kunnen opbouwen ben ik een blij mens!

Vertel Chantal, waar kom je vandaan?

Ik kom uit Woerden en daar woon ik momenteel ook weer! Tijdens mijn studie heb ik twee jaar in Diemen gewoond met vriendinnen, maar uiteindelijk ben ik toch weer terug gegaan naar het pittoreske Woerden. Ondanks dat Woerden altijd mijn ’thuis’ blijft heb ik mijn hartje verloren in Brabant en ga ik in het nieuwe jaar de Brabantse gezelligheid opzoeken in Eindhoven!

Wat heb je hiervoor gedaan?

Mijn eerste baan was bij Greenhouse, een brand & performance bureau, waar ik drie jaar als Content Partnerships Specialist heb gewerkt. Binnen deze functie was ik verantwoordelijk voor de affiliate marketing, branded content en custom advertising campagnes van adverteerders in verschillende branches zoals Staatsloterij, Nationale-Nederlanden, Eneco, hollandsnieuwe en nog vele anderen. Daarna heb ik een jaar bij PLUS Retail gewerkt als E-commerce Activatie Marketeer, waar ik o.a. het affiliate programma onder mijn beheer had en mij bezig hield met het ontwikkelen van (lokale) campagnes en materialen t.b.v. e-commerce voor de PLUS winkels.

Wat vind jij leuk aan je werk?

Wat ik leuk vind aan mijn functie is o.a. de veelzijdigheid. Elk merk is anders waardoor je jezelf continu weer blijft uitdagen om een goede strategie te ontwikkelen, geheel customized, passend bij het merk en natuurlijk de doelgroep jonge gezinnen. Ook sta ik continu in contact met mensen, waar ik veel energie van krijg. Uiteindelijk doe je het namelijk niet alleen, maar samen!

 

Energie!

Waar krijg jij energie van?

Ik krijg energie van de lieve mensen om mij heen! Ik vind familie en vrienden erg belangrijk en breng ook graag veel tijd met hen door. Maar ook de me-time momentjes, op de bank onder een dekentje lekker een serie kijken, zorgen ervoor dat ik helemaal oplaad.

Even wat anders dan werk; wat doe je in je vrije tijd?

Ik ben gek op lekker eten en drinken! Een avondje met vrienden, grote borrelplank en een lekker wijntje erbij, daar hou ik van! Ook vind ik het heerlijk om lekker door de stad te struinen, een koffietje te halen en even de schattige boetiekjes in te duiken om een kijkje te nemen. Alhoewel het 9 van de 10 keer helaas niet alleen bij een kijkje nemen blijft. Ik ben namelijk net een ekster en alles wat glimt wil ik het liefste allemaal hebben.

Wat is jouw ambitie bij Familyblend?

We hebben al een mooi klantportfolio waar we voor mogen werken, maar ik wil onze huidige klanten graag laten groeien en meer mooie merken aan ons portfolio toevoegen. Hierbij is geïntegreerd denken belangrijk, zodat we de merkdoelstellingen en gebruikersbehoeften bij elkaar laten komen en het een het ander versterkt. Wanneer we met de klanten/merken een structurele partnership kunnen opbouwen ben ik een blij mens!

Wil jij ook 3 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk