New family member: Alicia Henken

Content Redacteur

Welkom!

Familyblend heeft een nieuwe family member! Alicia Henken is ons team komen versterken. Wie is Alicia? We stellen haar even voor!

Alicia (24) heeft haar vertrouwde Amsterdamse omgeving verruild voor ons kantoor in Utrecht. Deze creatieveling kan de kleine dingen in het leven goed waarderen, maak je blij met een cocktail en vindt het leven eigenlijk een heel erg leerzaam proces.

“Ik hoop dat ik mijn creatieve brein op de juiste manieren kan gaan inzetten om met iedereen bij Familyblend het beste eruit te kunnen halen. “

Vertel Alicia, waar kom je vandaan?

“Ik ben opgegroeid in het Bergse dorpje Nederhorst den Berg. Weinig mensen kennen het, dus vaak zeg ik maar dat ik bij ’t Gooi woon haha! Tot afgelopen september heb ik 4 jaar in Amsterdam gewoond vanwege mijn studie. Om toch dichtbij de stad te blijven, woon ik nu in Weesp, samen met mijn vriend. Ik vind het er heerlijk, want ik heb nu een combi van het dorpse wat ik zo fijn vind én als ik wil ben ik met een klein kwartier in de drukte. Ideaal als je het mij vraagt!”

Wat vind jij leuk aan je werk?

“Creëren, creëren en creëren! Van het schrijven van mooie blogs tot aan het meedenken én helpen in alle soorten creatieve processen. Het gevoel hebben dat ik een bijdrage kan leveren in een innovatief en groeiend bedrijf, is iets wat ik ontzettend waardeer.”

Energie!

Waar krijg jij energie van?

“Zo, heb je even? Want dat kan veel zijn bij mij. Elke dag is het anders. Zo krijg ik energie van leuke opdrachten en projecten. Ik ben bijvoorbeeld vorig jaar een podcast gestart met één van mijn beste vriendinnen. Gewoon, omdat we dat leuk vonden. Maar ook krijg ik energie van omringd te zijn door familie, van de standaard taco Tuesday bij ons thuis, van het idee dat ik snel weer terug zal gaan naar mijn lievelingsplek New York en zelfs van een to-do lijstje die ik heb af kunnen werken.”

Even wat anders dan werk; wat doe je in je vrije tijd?

“Nu we al zo’n lange tijd in de Covid situatie leven, heb ik eindelijk weer één van mijn fijne hobby’s kunnen oppakken; het lezen van een boek. Ik ben zo erg de kleine dingen gaan waarderen, want we leven toch wel in een wereld waar – ik wel in ieder geval – je altijd aan moet staan. Maar hopelijk kun je mij snel weer op veel festivals vinden! Ook ga ik graag uiteten en vind ik thuis borrelen en cocktails drinken met vrienden heerlijk; al helemaal met een spelletje erbij!”

Wat is jouw ambitie bij Familyblend?

“Ik vind het heel belangrijk om te groeien. Je te blijven ontwikkelen als persoon – en ook binnen een bedrijf – zie ik als iets essentieels. Bij Familyblend heb ik het idee dat dit allemaal mogelijk is en ook daar krijg ik nu al veel energie van. Ik ben omringd door harde werkers en het is mooi om te zien dat alle persoonlijke kwaliteiten samen komen binnen het bedrijf. Zo zorgen we er samen voor dat de sterke kwaliteiten die binnen Familyblend te vinden zijn, ook echt in worden gezet en zo kan Familyblend alleen nog maar meer groeien.

Ik hoop dat ik mijn creatieve brein op de juiste manieren kan gaan inzetten om met iedereen bij Familyblend het beste eruit te kunnen halen. Het is mijn eerste week en ik merk nu al dat ik mijn plekje wel ga vinden hier. Een nieuw avontuur, ik ben er meer dan klaar voor!”

Wil jij ook 3 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk