Meer impact door relevantie

Themaweken

Met een miljoen unieke bezoekers per maand en een hoge engagement op de sociale media van Mamaplaats.nl bereiken wij elke dag duizenden jonge gezinnen. Een miljoen bezoekers betekent een miljoen verschillende interesses. Door middel van het werken met themaweken zorgt onze redactie ervoor dat al deze interesses voorbijkomen.

Overtuigende content voor jouw doelgroep

Gedurende een week staat Mamaplaats.nl in het teken van een onderwerp. Met themaweken creëren we relevante plekken tussen onze wekelijkse content.

We doen onderzoek, schrijven diverse artikelen en activeren onze influencers om mee te schrijven over het thema. Zo ontstaat er een prachtige serie content rondom een thema. Enerzijds doen we dit om jonge gezinnen te informeren en amuseren, maar het is ook hét moment voor merken om in contact te komen met de doelgroep.

Door onze adverteerders op de juiste plekken tussen passende thema’s zichtbaar te laten zijn, creëren we een hogere relevantie en meer aandacht van consumenten voor het merk. Samen maken we zo meer impact.

Hoe doen we dat?

Bakken met kinderen

Vorige week was het thema ‘bakken met kinderen’. Tijdens deze themaweek schreven we over gezondheid, tips en weetjes gekoppeld aan het thema ‘bakken met kinderen’. We behandelden onderwerpen als veiligheid, gezondheid en spelenderwijs leren. We riepen onze bloggers en influencers op om hun tips, tricks en ervaring rondom het thema te delen met de hashtag #bakkenmetkinderen.

Via onze socials deden we een enquête rond het thema bakken met kinderen. Door middel van Instagram Stories vroegen we aan onze volgers op Mamaplaats.nl wat zij dagelijks eten en gebruiken in de keuken. Aan de hand van deze antwoorden hebben wij inzicht kunnen krijgen in het gedrag van onze volgers omtrent het thema. Er ontstond een prachtige serie met relevante content voor adverteerders in het bakken en koken domein.

 Bakken kan gezond!

 Dr. Oetker: leuke bezigheid voor de herfstvakantie!

 

Zelf ideeën over een thema of benieuwd of we thema’s op de planning hebben staan die aansluiten bij jouw producten? Neem contact met ons op via het formulier of via de chat rechtsonder op deze pagina.

 

Wil jij ook 3 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk