Échte verhalen –
content blijft king

Mamaplaats meest spraakmakende blogs 2020

Mamaplaats is hét social medium gemaakt voor en door moeders. Op Mamaplaats bevinden zich honderdduizenden vrouwen; moeders en moeders to be, met allemaal een eigen verhaal. De meest prachtige, ontroerende, maar ook grappige verhalen worden gedeeld op Mamaplaats. Moeders raken verbonden, creëren herkenning en raken zelfs bevriend met elkaar.

En het mooie is: jij kunt hier met jouw merk tussen staan. Wil jij impact creëren? Of wil jij, net als Monuta, Nutricia en de Brandwondenstichting, door middel van échte verhalen awareness creëren over een onderwerp? Dan ben je bij Familyblend aan het juiste adres. In dit artikel nemen we jullie mee in de top-5 meest spraakmakende blogs van 2020.

Echte verhalen op Mamaplaats

1: Ik kreeg vier kinderen binnen drie jaar tijd
Vier kinderen in drie jaar tijd, ongelooflijk! In deze pure blog deelt Marlissa haar verhaal. Deze blog is meer dan 50.000 keer gelezen en heeft een gemiddelde time-spent van 03:00. Lees hier het hele verhaal.
2: Mijn dochtertje is mishandeld op het kinderdagverblijf
In deze blog vertelt Shannon het heftige verhaal over haar kindje, dat werd mishandeld op het kinderdagverblijf. Deze blog werd meer dan 300.000 keer gelezen op Mamaplaats en heeft een gemiddelde time-spent van 03:00. Lees hier het hele verhaal.
3: En zomaar ineens werd ik oma op mijn 33e!
In deze blog vertelt Marlijne over haar kleindochter, genaamd Baby Annabell! Deze influencer blog, geschreven voor MGAe, is maar liefst 50.000 keer gelezen en heeft een gemiddelde time-spent van 04:22. Lees hier deze sponsored blog.
4: Bevallen met 16 weken van een tweeling?
Toen Anne tijdens haar 16e zwangerschapsweek vruchtwater verloor, wist ze dat het foute boel was. Ze ging naar het ziekenhuis, waar de gynaecoloog adviseerde om daar te blijven om de bevalling op te wekken. De dag daarna kreeg dit verhaal gelukkig een andere (hele goede) wending! Deze blog is meer dan 215.000 keer gelezen op Mamaplaats en had een gemiddelde time-spent van 04:34. Lees hier het hele verhaal.
5: De bizarre rollercoaster: is onze dochter echt een dochter?
Na de geboorte van Amy ontstonden twijfels over haar geslacht. Anatomisch gezien was ze van de buitenkant een meisje, maar of dat van de binnenkant ook zo was moest nog onderzocht worden… Deze blog werd meer dan 180.000 keer gelezen op Mamaplaats en heeft een gemiddelde time-spent van 04:49.
Lees hier het hele verhaal.
Wil jij moeders verbinden aan jouw merk door een eerlijk en puur verhaal te vertellen? Neem dan contact op met sales@familyblend.nl

Join the family – wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ga verder met lezen

Wil jij ook 3 miljoen jonge gezinnen bereiken?

Wij verbinden jouw merk