Social media redacteur 

HBO marketing/communicatie/media | Utrecht | 28-32 uur | 2 jaar ervaring

Ben jij een social media expert en vind jij het leuk om creatieve content te maken? Wil jij werken in een gezellig team waar humor centraal staat? Dan is Kek Mama op zoek naar jou!

Wat je doet als social media redacteur

Als social media redacteur ben jij verantwoordelijk voor de social media kanalen van Kek Mama met de focus op Instagram en short form video. Jij bent degene die onze social media strategie uitvoert en optimaliseert. Je bedenkt creatieve en aantrekkelijke content passend bij het merk die de Kek Mama doelgroep aanspreekt en je zorgt voor interactie met onze volgers. Daarnaast ben jij aantoonbaar ervaren in het maken van short form video, kun je formats bedenken en ontwikkelen en weet jij hoe je deze het beste kunt inzetten op Instagram.

 

Redenen waarom deze functie iets voor jou is:

  • Je bent een creatieve duizendpoot die altijd op de hoogte is van de laatste social media trends
  • Je hebt aantoonbare ervaring met short form video
  • Jij weet als geen ander hoe je commerciële samenwerkingen kunt omzetten in creatieve en relevante content
  • Je vindt het leuk om mee te denken met de andere platformen waarop ons bedrijf actief is
  • Je hebt een proactieve houding en een positieve instelling
  • Je vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk
  • Je bent betrokken bij het bedrijf
  • Je vindt het belangrijk om in een gezellig team terecht te komen

 

Over Kek Mama

Kek Mama is hét 360 graden glossy magazinemerk voor moeders. We richten ons op vrouwen met kinderen van 0 tot 12 jaar. Het magazine is hét momentje voor jezelf: met eerlijke verhalen, persoonlijke interviews en herkenbare columns. De succesvolle website KekMama.nl trekt ruim 2,5 miljoen unieke bezoekers per maand. Daarnaast bedienen we een grote community op onze social kanalen.

 

 

Het sollicitatieproces

Je solliciteert

Wanneer jij solliciteert laten wij binnen twee weken iets van ons horen. We vinden het erg belangrijk dat jij snel weet waar je aan toe bent. We nemen telefonisch contact op wanneer we je graag willen ontmoeten!

 

Elkaar ontmoeten

Na ons eerste telefoon gesprek willen we elkaar natuurlijk ontmoeten. Dit eerste gesprek zal zijn met de leidinggevende van het team en de managing director.

 

Je tweede gesprek

Wanneer de leidinggevende en managing director enthousiast zijn nodigen we je uit voor een tweede gesprek met de CEO en een medewerker uit het team. Mocht het passen bij de functie vragen we je ook een case uit te werken na dit gesprek. Zo kunnen wij zien of we goed bij elkaar passen.

 

Een match

Is het een wederzijdse match? Dan doen wij je een aanbod bestaande uit een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Daarna verwelkomen we je graag in onze family!

Mail vandaag nog jouw CV en motivatie naar lisa@familyblend.nl!