Senior database marketeer

HBO/WO | 5 jaar ervaring | 36-40 uur | Utrecht

Wij zijn op zoek naar een ervaren data marketeer die ons komt helpen met het vergroten en verrijken van onze database, antwoord heeft op alle data vragen in onze organisatie en met zijn/haar passie voor data en commercie onze adverteerders overtuigt van de kracht van personalisatie. Klinkt dit als dé functie voor jou? Bekijk dan snel de rest van de vacature!

Wat je doet als senior database marketeer

Als Sr. Database Marketeer ben je verantwoordelijk voor alle interne data en alle dataproducten van familyblend. Familyblend biedt klanten de kans om te segmenteren binnen de 22 miljoen pageviews die wij maandelijks behalen. Dit doen we door slim gebruik te maken van alle data over de doelgroep jonge gezinnen binnen onze database. Jij bent degene die dit dataproduct beheert en de strategie ontwikkelt om dit product verder te brengen. Je doet dit door de database te vergroten én te verrijken door middel van slimme campagnes en activaties op onze platformen. Om elke gebruiker een ultieme ervaring te geven personaliseren we op onze websites (via een CDP) en in onze e-mails (via een ESP). Daarnaast kun jij aan onze klanten goed uitleggen waarom ze niet zonder dit product kunnen. Je kunt onze Sales afdeling adviseren over hoe we ons product het beste kunnen inzetten voor onze klant. 

Ook ben je verantwoordelijk voor de dashboards binnen Familyblend. Je zorgt ervoor dat alle data beschikbaar is voor de andere teams binnen familyblend en dat de dashboards in Power BI up to date zijn.

Redenen waarom deze functie iets voor jou is:

  • Jij hebt minimaal 5 jaar ervaring in een functie waarin je data combineert met commercie
  • Jij bent commercieel: Naast dat je het product kunt maken en onderhouden overtuig je samen met het sales team adverteerders van de kracht van jouw oplossingen
  • Je weet hoe je databases moet vergroten en verrijken en weet deze goed benutten
  • Jij hebt een natuurlijke overtuigingskracht en enthousiasme richting de markt
  • Je hebt kennis van BI tooling (Power BI én Lookerstudio, voorheen datastudio, zijn een pré)
  • Je hebt kennis van CDP tooling (Shoppingminds is een pré)
  • Je vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk
  • Je bent betrokken bij het bedrijf
  • Je vindt het belangrijk om in een gezellig team terecht te komen

Over ons

Familyblend is het moederbedrijf waarin wij merken verbinden met jonge gezinnen. Onder familyblend vallen de platformen Mamaplaats, Kek Mama (magazine), Mama Magazine, Me-to-We, Babyopkomst en het influencer marketing label familyblend The Agency. Samen met verschillende experts binnen familyblend zorgen wij ervoor dat merken als Hema, Guts & Gusto, Naïf, Albert Heijn en HelloFresh via de juiste kanalen verbonden worden aan jonge gezinnen. Wij zijn een jong, dynamisch en ambitieus bedrijf waar ontwikkeling voorop staat.

Het sollicitatieproces

Je solliciteert

Wanneer jij solliciteert laten wij binnen twee weken iets van ons horen. We vinden het erg belangrijk dat jij snel weet waar je aan toe bent. We nemen telefonisch contact op wanneer we je graag willen ontmoeten!

 

Elkaar ontmoeten

Na ons eerste telefoon gesprek willen we elkaar natuurlijk ontmoeten. Dit eerste gesprek zal zijn met de leidinggevende van het team en de managing director.

 

Je tweede gesprek

Wanneer de leidinggevende en managing director enthousiast zijn nodigen we je uit voor een tweede gesprek met de CEO en een medewerker uit het team. Mocht het passen bij de functie vragen we je ook een case uit te werken na dit gesprek. Zo kunnen wij zien of we goed bij elkaar passen.

 

Een match

Is het een wederzijdse match? Dan doen wij je een aanbod bestaande uit een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Daarna verwelkomen we je graag in onze family!

Mail vandaag nog jouw CV en motivatie naar michel@familyblend.nl!