Sales/Partnerships Manager

HBO/WO marketing/commerciële economie | 2 jaar ervaring | 32-40 uur | Utrecht

Familyblend is op zoek naar een Partnerships Manager. In deze rol zet jij je commerciële vaardigheden in om samenwerkingen te sluiten met de leukste parenting merken van Nederland.

Wat je doet als partnerships manager

Als Partnerships Manager ben je onderdeel van het Partnerships team bestaande uit vijf collega’s: een head of partnerships, drie partnerships managers en een creative director. Je bent verantwoordelijk voor een eigen portfolio aan klanten en mediabureaus. Hierin ga je op basis van consultative selling nieuwe en bestaande adverteerders inspireren en overtuigen om samen te werken. Je vertaalt content briefings met behulp van de creative door naar (structurele) partnerships. Ook werk je nauw samen met de redacties, het project management team en de in-house influencer agency. Daarnaast beheer je een aantal klanten uit het affiliate netwerk naar een hogere omzet.

De rol van partnerships manager is een veelzijdige functie met genoeg ruimte voor zelfstandigheid en ondernemerschap.

Redenen waarom deze functie iets voor jou is:

 • Je hebt een passie voor media;
 • Je hebt een commerciële mindset (acquisitie) en ambitie;
 • Je bent communicatief sterk en strategisch;
 • Je bent een teamspeler;
 • Pré: je hebt relevante saleservaring in online media en (enige) kennis van affiliate marketing.

Waarom bij ons?

 • Kans om (persoonlijk door) te ontwikkelen, inclusief jaarlijks persoonlijk ontwikkelbudget.
 • Een open, jonge, informele cultuur met een gemotiveerd team;
 • Een eigen portfolio klanten en mediabureaus;
 • Proactief meedenken met innovatieve online concepten en platformen;
 • Een marktconform salaris, laptop, telefoon, aantrekkelijke bonusregeling en mogelijkheid tot hybride werken;
 • Leuke collega’s en gezelligheid

Over familyblend

Familyblend is marktleider in het verbinden van merken aan jonge gezinnen. Dagelijks werken we aan de missie om ouders te gidsen naar een betere generatie. We zijn een crossmediaal bureau en geloven dat je impact maakt als je de sweet spot kan vinden tussen media, data en creatie. Onze speeltuin is breed: van Albert Heijn en C&A tot Disney, Monuta en Unilever; we werken voor de leukste parenting merken van de Benelux!

We hebben een heerlijk kantoor in hartje centrum Utrecht – goed bereikbaar met zowel auto als OV en perfect voor een wandeling tijdens de lunch. Ons team bestaat uit 30 mensen die elkaar graag zien, inspireren en motiveren. Elke maand en ieder kwartaal gooien we onze haren los tijdens een gezellige borrel of uitje.

Het sollicitatieproces

Je solliciteert

Wanneer jij solliciteert laten wij binnen één week iets van ons horen. We vinden het erg belangrijk dat jij snel weet waar je aan toe bent. We nemen telefonisch contact op wanneer we je graag willen ontmoeten!

 

Elkaar ontmoeten

Na ons eerste telefoon gesprek willen we elkaar natuurlijk ontmoeten. Dit eerste gesprek zal zijn met de leidinggevende van het team en de managing director.

 

Je tweede gesprek

Wanneer de leidinggevende en managing director enthousiast zijn nodigen we je uit voor een tweede gesprek met de CEO en een medewerker uit het team. Mocht het passen bij de functie vragen we je ook een case uit te werken na dit gesprek. Zo kunnen wij zien of we goed bij elkaar passen.

 

Een match

Is het een wederzijdse match? Dan doen wij je een aanbod bestaande uit een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Daarna verwelkomen we je graag in onze family!

Mail vandaag nog jouw CV en motivatie naar rik@familyblend.nl!