Junior allround marketeer

HBO/WO marketing/communicatie | Utrecht | 36-40 uur | €2.000 – €2.500

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste junior marketeer die ons marketingteam per juni of juli komt versterken. Ben jij een aanpakker die graag mee wil werken aan de groei van de mooie merken Kek Mama, Mamaplaats, MAMA Magazine, Familyblend the agency, Baby op Komst, Me-to-We en ons eigen bedrijf Familyblend? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wat je doet als junior allround marketeer

Als Junior marketeer start jij je dag met een dagstart waarin je samen met je marketing manager en stagiair de dag doorspreekt. Daarna is het tijd voor een heerlijke kop koffie of verse thee bij de barista op kantoor! Je takenpakket bestaat die dag uit brainstormen voor en uitwerken van campagnes voor de nieuwe editie van Kek Mama, het schrijven van een interview wat je eerder die week hebt gehouden met een collega, het plaatsen van een post op LinkedIn en het analyseren van de nieuwsbrieven om hier een goede strategie uit te halen. Na je lekkere lunch van de Huismeesters is het tijd om een paar meetings in te gaan. Je bespreekt de contentplanning voor de aankomende maand met je marketing manager, bekijkt samen met de creative voor welke awards we ons willen inschrijven en werkt het volgende B2B event uit samen met je collega. Tussen je meetings door wordt je gebeld door een collega met een moeilijk vraagstuk. Dit is geen enkel probleem voor jou, jij ziet dit als een leuke uitdaging! Aan het einde van de dag is het tijd voor de wekelijkse stand-up waarin we proosten op alle hoogtepunten van de week.

 

Redenen waarom deze functie iets voor jou is:

  • Je houdt van afwisseling en kan goed omgaan met deadlines
  • Je bent proactief en een echte aanpakker
  • Je maakt beslissingen op basis van data en analyses
  • Je wordt enthousiast van bovenstaand beschreven taken
  • Je vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk
  • Je bent betrokken bij het bedrijf
  • Je vindt het belangrijk om in een gezellig team terecht te komen

 

Over ons

Familyblend is het moederbedrijf waarin wij merken verbinden met jonge gezinnen. Onder familyblend vallen de platformen Mamaplaats, Kek Mama (magazine), Mama Magazine, Me-to-We, Babyopkomst en het influencer marketing label familyblend The Agency. Samen met verschillende experts binnen familyblend zorgen wij ervoor dat merken als Hema, Guts & Gusto, Naïf, Albert Heijn en HelloFresh via de juiste kanalen verbonden worden aan jonge gezinnen. Wij zijn een jong, dynamisch en ambitieus bedrijf waar ontwikkeling voorop staat.

 

 

Het sollicitatieproces

Je solliciteert

Wanneer jij solliciteert laten wij binnen twee weken iets van ons horen. We vinden het erg belangrijk dat jij snel weet waar je aan toe bent. We nemen telefonisch contact op wanneer we je graag willen ontmoeten!

 

Elkaar ontmoeten

Na ons eerste telefoon gesprek willen we elkaar natuurlijk ontmoeten. Dit eerste gesprek zal zijn met de leidinggevende van het team en de managing director.

 

Je tweede gesprek

Wanneer de leidinggevende en managing director enthousiast zijn nodigen we je uit voor een tweede gesprek met de CEO en een medewerker uit het team. Mocht het passen bij de functie vragen we je ook een case uit te werken na dit gesprek. Zo kunnen wij zien of we goed bij elkaar passen.

 

Een match

Is het een wederzijdse match? Dan doen wij je een aanbod bestaande uit een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Daarna verwelkomen we je graag in onze family!

Mail vandaag nog jouw CV en motivatie naar susan@familyblend.nl!